„Bérletek éjszakája” – új évadnyitó kulturális ajánlóműsor Komáromban

Komáromi Jókai Színház

A Komáromi Jókai Színház és az Egressy Béni Városi Művelődési Központ együttműködésére az elmúlt néhány hónapban – mióta a Komáromi Jókai Színház élére Gál Tamást nevezték ki – több példa is akadt.

Gál Tamás és Lakatos Róbert, a két intézmény igazgatója a továbbiakban is szeretnék ezt a kapcsolatot erősíteni, mert úgy gondolják az együttműködés, az összehangolt munka eredményeképpen Komárom Város kulturális élete új lendületet kaphat, színesedhet, erősödhet.

 

Egressy Béni Városi Művelődési Központ

 

Az együttműködést kívánja erősíteni az augusztus 28-ra meghirdetett közös bérlethirdető, kulturális ajánló műsor is, melyet „Bérletek éjszakájának” neveztek el a szervezők.

A színes, zenés kulturális ajánlóműsorra a város szívében, a Klapka téren kerül sor, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a kulturális intézmények kínálatával, s a helyszínen jegyet, bérletet is válthatnak a meghirdetett előadásokra, programokra,

találkozhatnak a színház művészeivel, jelentkezhetnek a művelődési ház művészeti csoportjaiba.

 

Bérletek éjszakája

 

A Bérletek éjszakáján fellépnek a Komáromi Jókai Színház művészei, az Egressy Béni Városi Művelődési Központ csoportjai, de az érdeklődők megismerkedhetnek a dél-komáromi Monostori Erőd Kht. kínálatával is. A rendezvény fővédnöke a két város – Észak- és Dél-Komárom – polgármestere: Keszegh Béla és Molnár Attila.

A Bérletek éjszakája 2020. augusztus 28-án (pénteken) 18.00 órakor kezdődik a Klapka téren, a műsort követően pedig egy utcabállal kedveskednek az érdeklődőknek Komárom kulturális intézményei, ahol fellép a ZSEB Zenekar. Minden érdeklődőt szeretettel vár a Komáromi Jókai Színház és az Egressy Béni Városi Művelődési Központ!

ATEMPO.sk