Szarka Tamással indulnak a Spirit Esték

A Spirit Színház új évadának egyik meglepetése, hogy indulnak a Spirit Estek. A talk show estek sok izgalmat, érdekességeket és művészi élményt tartogatnak az érdeklődők számára. A járványügyi előírásoknak megfelelően, kis létszámmal, rendszeresen fertőtlenített környezetben, a lehető legnagyobb biztonságban élvezhetik a nézők havonta a 9 estet, melyek egészen jövő nyárig kitartanak majd.

A kíváncsi ember, Gazsó L. Ferenc számos korábbi nyilvános beszélgető est házigazdájaként, most is tartogat meglepő, izgalmas kérdéseket hazánk legkiválóbb művészeinek, akiket igyekszik az ismert műfajukon kívül, egészen más oldalukról is bemutatni.

Elsőként Szarka Tamás, Kossuth-díjas zenész, zeneszerző, költő, a legendás Ghymes együttes alapítója lesz a vendég, október 10-én, szombaton 19.00 órakor. Nem hiányzik majd a zene sem, ismert és új dalok csendülnek fel a művész jellegzetes hangján. Az est egyben Szarka Tamás hangoskönyvének bemutatója is és Pápai Erika valamint az alkotó előadásában hallhatjuk a prózai műveket.

 

Szarka Tamás

 

Minden alkalommal jelentős művészek sikereivel, sorsával, személyisége hitelével mintát adnak majd mindannyiunk számára.

EZ, ATEMPO.sk