Online ad ma ünnepi koncertet Szarka Tamás és a Ghymes - légy te is a közönségben

Szarka Tamás & Ghymes - 35 év legszebb dalai

A járványhelyzetre való tekintettel Szarka Tamás és a Ghymes ünnepi koncertjét online tartja meg ma, 2020. október 23-án, pénteken 19.00 órától.

Különleges programmal készülnek, ahol a több mint 35 éves zenekar legszebb dalai közül válogatnak.

Elárulták a szervezők, hogy az eseménynek lesz egy érdekessége, hogy a koncertet ZOOM-on (videókonferencia program) keresztül is lehet lesz követni, részt venni rajta. A résztvevők a zenekar elé nagy vászonra lesznek kivetítve és így lesz velük kontaktusok, nem az üres nézőtérnek játszanak majd. "Kapcsold be a kamerádat, integess, tapsolj a zenekarnak, és légy te is részese ennek az egyedi koncertélménynek!"

ZOOM azonosító (ID): 933 2648 9105
Kód: 1023

Zoom elérése, letöltése

A koncertet a Facebookon is élőben lehet majd követni.

 

A zenekar pályafutása szinte példa nélküli és páratlan sikertörténet: a 35 éves működésük alatt eddig 25 önálló albumot jelentettek meg, több mint 3000 koncertet adtak a világ 25 országában és titkuk a folyamatos megújulásban rejlik. Ez a mindig megújulni tudás a feltétele és záloga sikereiknek.

 

 

A Szarka Tamás & Ghymes dalaira a már jól ismert, sajátos stílus a jellemző. Tamás zenéje hat az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene mélyről jön és erőt ad. A zenekar vallja, hogy az abban a pillanatban megszólaló ÉLŐ muzsika energiája, varázsa a feltétele és záloga sikereinek.

„A magyar és kelet európai népzenei gyökerekre épülő muzsikájuk kimagasló sikereket hozott koncertjeik látogatottságában, lemezeik eladásában, műfaji és művészi megítélésükben egyaránt. A művészetben nincsenek garanciák, nincs garancia arra, kinek hány év gyakorlás elteltével mekkora és milyen sikere lesz, ha lesz egyáltalán, a befektetett munka visszafelé igazolódik. Csak visszafelé látszik a két évtizednyi kitartó munka eredménye – az a látásmód, mely párosulva tehetséggel és elhivatottsággal költővé érlelte a verskedvelőt, zeneszerzővé a táncházi muzsikust és előadóművésszé csiszolta az egykori pedagógiai főiskolásokat, és ami csak igazán keveseknek jut ki: meghozta a saját, mással össze nem téveszthető hangot, egy egyéni hangzást.

A saját hang, mely csak keveseknek jut ki, mely igazán az egyéniség jellemzője!, a saját hang, ami nyomon követhető tucatnál is több CD-jükön, a saját kortárs hang, mely kijelöli a további művészi utat. Ez az, amire mindig számíthat a közönség, ez az a bizonyosság, mely koncertjeikre elővételben eladja a jegyeket és ez az a művészi hitel, mely arany és platina lemezek sokaságát termeli.

Ez az, mely az egyre bővülő Európában biztosan jelzi az eredetet, olyan valami, mint a legjobb valuta - csak Magyar!" (Malek Miklós)

EZ, ATEMPO.sk