Boros Misi hangversenye a virtuális koncertteremben

Fantasztikus koncerteknek lehetnek részesei azok, akik követik a Filharmónia Magyarország közösségi oldalait, ugyanis megnyílt a virtuális koncerttermének kapuja. Kapcsolja be az online közvetítést és élvezze a klasszikus zenét otthona kanapéjáról!

Boros Misit a „zongora hercegének” is nevezik, hisz fiatal kora ellenére meghódította már a világ számos koncertszínpadát. A Filharmónia Magyarország és a Virtuózok szervezésében első országos önálló turnéjára indult idén tavasszal a 17 éves tehetség. Sajnos a járvány második hulláma miatt a koncerttermek ajtajai bezáródtak egy időre, így a turné sem folytatódott ősszel, viszont december 2-án hallhatjuk Boros Misi játékát!

A Filharmónia virtuális koncertterme ezúttal a pécsi Kodály Központból jelentkezik december 2-án 19 órakor! A fiatal zongoraművész ezúttal Bach, Beethoven és Schumann művein keresztül hozza közelebb a zenét.

A Filharmónia tervei szerint virtuális koncertélményt biztosít a közönségnek egészen a járványhelyzet végéig. A kordokumentáció bármikor visszanézhető a Filharmónia Magyarország közösségi oldalain.

ITT NÉZD A KONCERTET

ATEMPO.sk