Hangolódj az ünnepekre a Komáromi Jókai Színházban

Hangolódj az ünnepekre a Komáromi Jókai Színházban

Az ifjú nézőket és szüleiket várja a nyitrai bábszínház előadására december 5-én, e héten, szombaton 10.00 és 15.00 órai kezdettel a Komáromi Jókai Színház. A Mikulás-napi színházlátogatás jó lehetőség egy közös családi programra. Készüljön, hangolódjon a Komáromi Jókai Színházban az ünnepekre!

A nyitrai bábszínház (Staré divadlo Karola Spišáka v Nitre) Magdalena Miteva Teremtés című szöveg nélküli 50 perces bábelőadását hozza Komáromba. A bolgár származású képzőművész-rendezőnő szerzői előadása a világ keletkezéséről a bibliai történetet veszi alapul, de különböző tudományos megközelítéseket is felhasznál a téma feldolgozásához. Az előadás nem csupán bemutatja az ismert elméleteket, hanem a közös motívumokat keresve és variálva megpróbálja megragadni a lényeget.

 

Komáromi Jókai Színház - Teremtés

 

A nyitrai produkció az élet keletkezésének színhelyére vezeti a nézőket, és az Élet születésének különleges pillanatát vizsgálja.

 

Komáromi Jókai Színház - Teremtés

 

A Teremtés című bábelőadás igazsága nem egyedi, és főleg nem kizárólagos, hanem a bennünket körülvevő Természet szépségét és csodáit helyezi a középpontba. Az előadás a fekete színház eszköztárát használja melynek a korábbi évtizedekben nagy hagyománya volt a nyitrai bábszínházban. A kivételes színpadi lehetőségek, a színek kavalkádja és az előadás titokzatossága a gyermek és felnőtt nézők fantáziáját egyaránt megmozgatja.

 

 

A Komáromi Jókai Színház szeretettel várja a kicsiket és nagyokat a szombati előadásra. A belépőjegy ára gyermekeknek 5, felnőtteknek 8 euró.

ATEMPO.sk