“20 éven át…” - koncert-riportfilm készült az Ismerős Arcok zenekarról

“Mi egy vérből valók vagyunk...” - Ki ne hallotta volna már az elhíresült és szállóigévé vált gondolatot? Az Ismerős Arcok zenekar immáron két évtizede van jelen a magyar könnyűzenei életben.

A 20 éves jubileumát tavaly ünneplő - Máté Péter-díjas és Teleki Pál érdeméremmel kitüntetett - zenekar 2021. március 26-án 19 órakor tartja a különlegességnek számító és az együttes életében is egyedülálló koncert-riportfilmjének online bemutatóját.

Farkas Péter Gábor rendező közel 2 órás alkotása a zenekar két évtizedes pályafutásának átfogó bemutatása, összegzése. Egyfajta esszencia az együttes mozgalmas és élményekkel teli életéről.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JMTActILbSY

 

A koncertfilm zenei felvételei a zenekar 20 éves jubileumi előadásán készültek. A dalok témái között a legjellemzőbb gondolatok: a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása valamint a közösségben való létezés fontossága.

Az otthoni környezetben rögzített személyes riportokban a zenészek kendőzetlen őszinteséggel vallanak a világ dolgairól, a zenei hitvallásukról, az egymáshoz fűződő barátságról és az alkotómunkáról, valamint a közösségben való létezés fontosságáról.

 

 

A dokumentumfilm hűen ábrázolja és mutatja be a kortárs magyar könnyűzenei élet egyik legmeghatározóbb és legmarkánsabb képviselőjét.

 

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Az Ismerős Arcok zenekar “kortalan” zenéje generációról generációra öröklődik és ezáltal széles társadalmi korosztályok kedvelt zenekarává vált.

Ismerős Arcok

Nyerges Attila - ének, gitár
Práder Vilmos - gitár
Galambos Nándor - basszusgitár
Tánczos István - szaxofon
Leczó Szilveszter - billentyűs hangszerek
Kovacsik Tamás - dobok

ATEMPO.sk