Náray Erika, Polyák Lilla és Gubik Petra lesz a Musical Neked Klub vendége

Folytatódik a Musical Neked Klub: szerdán este három, musical szerepekből jól ismert és szeretett színésznő lesz a házigazda Szente Vajk vendége.

Náray Erika, Polyák Lilla és Gubik Petra nemcsak a musical irodalom által kínált női szerepekről beszélgetnek, de azt is elárulják majd, hogy melyik szerep áll legközelebb színészi alkatukhoz vagy a szívükhöz.

A tragikus sorsú Erzsébet királynő, a szerelmes Júlia, a kőkemény Roxie Hart vagy Puskás Ferenc édesanyja egymástól nagyon különböző női szerepek, karakterek a musicalek színpadain. Milyen modern és örök vonásokat testesítenek meg az Elisabeth, a Chicago, a Puskás és a musical irodalom többi női szereplői? Hogyan lehet, és mennyire kell azonosulni egy-egy ilyen szereppel? Milyen énekes tudást igényelnek, mennyire megterhelőek, hogyan lehet őket közel vinni a nézők szívéhez?

Az online ismeretterjesztő sorozat 2021. április 7-i részének címe: Női szerepek a musicalekben.

 

Náray Erika Magyarország egyik legismertebb színésznője és szinkronhangja, színházi, televíziós és filmszerepei mellett saját jazz-zenekarával is fellép. A Színház- és Filmművészeti Egyetem után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Jazz tanszakán diplomázott. Számos magyarországi musical ősbemutató társulatának tagja.

Polyák Lilla a Győri Nemzeti Színházban debütált Kölyök szerepében a Padlás című előadásban, még a főiskolás évei előtt. Bécsben, majd itthon a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház színpadain számtalan musical szerepeit alakította óriási sikerrel, emellett pedig számos prózai darabban is rendszeresen fellép.

Gubik Petra 2013-tól vendégművésze a Budapesti Operettszínháznak. Első kiemelkedő musical szerepe Scarlett O'Hara szerepe a szegedi Dóm téren. 2018-ban Junior Príma Díjban részesült, Színház- és Filmművészet kategóriában. A közönség nemcsak musicalszerepekben, hanem prózai szerepekben is láthatja televíziós sorozatokban, és filmek, sorozatok szinkronhangjaként.

 

A szerdai beszélgetés ezúttal is a Zoom-alkalmazásban lesz követhető 20 óra és 20 óra 45 perc között. A program megtekintése ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, a résztvevők száma limitált. Az érdeklődők az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhetik a belépési kódot a szervezőktől, és este 19 óra 50 perctől tudnak majd csatlakozni a nekik küldött linkkel.

EZ, ATEMPO.sk