Ingyenes stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island

A Margaret Island több mint fél év kihagyás után nagyzenekaros felállásban koncertezik újra: április 11-én, vasárnap 20:00 órakor jelentkeznek egy egyórásra tervezett élő streamkoncerttel, melyben egy interaktív blokk is helyet kap, ahol a nézőknek lehetőségük lesz kérdéseiket is feltenni a csapatnak.

“Szeptember végén zenéltünk utoljára nagyzenekarral élőben, igazi közönségnek, és bár nagyon bíztunk benne, hogy márciusban útnak indulhatunk, erre még sajnos várnunk kell. A közönségünk viszont nagyon hiányzik már, így nagyon várjuk, hogy legalább virtuálisan újra találkozhassunk velük”, meséli Füstös Bálint.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

“A streamre új billentyűsünkkel, Bejan Norbival készülünk”, árulja el Törőcsik Kristóf. “Az egyórás műsorban a régi kedvencek mellett itt debütál a ‘Ha elvesznél’ című dalunk, amit még soha nem hallhatott tőlünk a közönség. Ez a szerzemény az elmúlt egy, igen intenzív alkotói évünkben készült, természetesen Fonyódon. A dal egyben az idei első felütése a készülő nagylemezünknek, amit terveink szerint ősszel hozunk ki.”

 

ITT NÉZD ONLINE
A belépéshez egy rövid quizt kell kitolteni

ATEMPO.sk