A Phoenix RT és a Your Last Steps koncertje a TV-ben

Tavaly szeptemberben az Akvárium Klubban ünnepelte 5 éves jubileumát a Down for Whatever banda, aki vendégül a felvidéki Phoenix RT és a Your Last Steps zenekarokat hívta meg a buliba.

A két fellépő koncertjét tűzi ma, április 30-án adásra az M2 Petőfi TV 23.55-től.

 

A Phoenix RT Csallóközcsütörtökből indult útjára 2013-ban, azóta felvidék egyik legismertebb rockzenekarává nőtte ki magát a trió. Négy nagylemezük, a klipek, valamint a rengeteg koncert bizonyítéka annak, hogy komolyan gondolják a srácok. Már az első dalaiknál kikristályosodott egy saját stílus, páratlan, kivételes hangzással vegyítve, amely még egy komoly szintet lépett 2018 elején, amikor gitárosváltás történt a zenekarban. Országos ismertségű televíziós tehetségkutatókban is a legjobbak között végeztekj. Legutóbbi lemezük, a Jelzőfény a MAHASZ TOP40 előkelő 3. helyig jutott. Többször körbeturnézták már az országot, eleinte, olyan zenekarok vendégeként, mint a Tankcsapda, Road, Kowalsky meg a Vega, vagy az Alvin és a Mókusok, az utóbbi években már sajátszervezésű turnéik is szépszámú közönséget csábítottak a klubokba. 2020 decemberében több mint 400 jelentkező közül került új lemezük címadó dala a legjobb 40 szerzemény közé A DAL versenyben. A banda folyamatosan dolgozik, 2021-re is rengeteg tervük van.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A Your Last Steps egy öttagú modern metal formáció, mely 2014-ben alakult Nagykanizsán. Nevük egy Children Of Bodom klipből származik, az Are You Dead Yet-ből, ahol a Your Last Steps felirat a klip elején tűnik fel. 2016-ban jelent meg bemutatkozó albumuk Elrejthetetlen címmel. Az eleinte főleg metált játszó együttes mostanában sokkal inkább a pop-rock vonalon alkot. Második albumuk ("Kezemben tartom") 2019-ben érkezett, de a csapat legújabb kiadványa egy ötszámos EP, melyen a Reményképek című új daluk is található.

 

ITT NÉZD ONLINE

EZ, ATEMPO.sk