Nézzük ma a Thália Színház nagy sikerű bohózatát a TV-ben

A Thália Színház előadásában láthatjuk a TV-ben Michael Frayn-Hamvai Kornél Csoda korban élünk (Szigliget) című bohózatát.

A darabról készült felvételt az M5 tűzi műsorra június 15-én, kedden 21.00 órától olyan színészek közreműködésével, mint Schell Judit, Szervét Tibor, Nagy Viktor, Tamási Zoltán, vagy Pindroch Csaba.

 

ITT NÉZD ONLINE 

 

Ha volt az Ön életében pillanat, amikor másnak adta ki magát, és megúszta, akkor ez a fergeteges bohózat nem Önről szól.

Ódon kastély. Összezárt emberek. Mint egy krimi: valaki eltűnik. De muszáj egy távolról jött riporternek interjút adnia – tehát beugrik valaki helyette. És ha már beugrott, hogy mentsék a helyzetet – az ő helyére is be kell ugrani. Míg végül mindenki más bőrébe bújik. Egyedül a néző nem veszti el a fonalat. És nevet. Pedig ha közöttük lenne, nem nevetne! Még a színész sem szeretne lenni, aki lassan azt sem tudja, kit játszik.

Ahogy John Cleese, a Monty Python világhírű komikusa megfogalmazta: „A bohózat: ami az emberrel történik élete legrosszabb napján”. De egy csoda korban mindenkinek lehet legrosszabb napja… egyszerre.

 

Szereplők

Malacsik: Nagy Viktor
Darányi: Szervét Tibor
Boncz: Tamási Zoltán
Lukics: Schell Judit
Tarló: Mózes András
Furák: Pindroch Csaba
Pippolo: Vida Péter
Szabó: Szabó Erika / Tóth Eszter
Rendőr: Domokos László m.v.

 

Alkotók

Díszlettervező: Bagossy Levente
Jelmeztervező: Velich Rita
Rendezőasszisztens: Magócs Nick
Súgó: Buksa Alexandra
Rendező: Kelemen József

Roni, ATEMPO.sk