Igazi angyal - Karácsonyi Akusztik Palya Beával a tévében

Különleges koncertet láthatnak az M2 Petőfi TV nézői szenteste. A karácsonyi Akusztik már szokásosnak mondható: az előző években a Margaret Island és Pál Dénes is elhozta az ünnepi hangulatot a zenecsatornára. Idén Palya Bea varázsol karácsonyi hangulatot az A38 színpadára a tőle megszokott lendülettel, energiával.

 

 

„Nagyon örültem ennek a felkérésnek! Amikor az anyagot raktam össze, gondolkodtam, miként adhatom a legtöbbet: hát úgy, ha őszinte vagyok és dalokkal mutatom meg, milyen nekem ez a mostani karácsony. Szóval csak a dalok és a zene. Ám ezen túl átszövi a hangulatot valami nagyon emelkedett, meghitt, bensőséges dolog: hogy a válás után még erősebb és bátrabb lettem. A zene szeretetén túl ez ennek a koncertnek a fő üzenete: az utam nem az áldozaté, hanem a hősé, minden akadály megerősít, leküzdésével új képességeket csiszolhatok. Így is lehet, drága hallgatóim, halljátok ugye?” – árulta el a mindig őszinte énekesnő, akinek a dalaiban ott van az életigenlés, az átváltozás öröme, a hálaérzet, de ugyanúgy megtalálható bennük a közösségi élmény, az együttlét fontossága.

 

 

Az ünnepi hangulatot Molnár Ferenc Caramel személye teszi még feledhetetlenebbé és szebbé, aki két különleges dalt is előad Beával.

„Amikor Caramel énekel, folyton mosolyognom kell” – kezdi Bea. „A fülem kíváncsi, na vajon most merre viszi a dallamot. Nyughatatlan nyugodtsága ismerős, férfias jelenléte tetszik”.

A koncerten természetesen elhangoznak a nagy kedvencek is, mint a Szaladós, a Szabadon, az Én Istenem, a Csend, csend, csend és a tavalyi legfontosabb újjászületés-dal, a Hazatalálok én is.

 

 

A Palya Bea karácsonyi Akusztik tehát szenteste, december 24-én, pénteken 23.20-tól az M2 Petőfi TV-n.

ATEMPO.sk