Dél-Komáromban startol a felvidéki dobossal felálló Chameleon Jazz Band turnéja

Dél-Komáromban startol a felvidéki dobossal felálló Chameleon Jazz Band turnéja

Izgalmas helyszíneken találkozhatunk a budapesti Chameleon Jazz Band tagjaival 2022 júniusában! A Pünkösd vasárnapjára eső komáromi nyitókoncert ingyenes. A baráti hangulatú, közönségközpontú est egyszerre idézi meg New Orleans füstös bárjainak hangulatát, a funky zene és a jazz-rock fénykorát, valamint a dallamos jazz-világ lágy ringását.

2022. június 5-én, Pünkösd vasárnap Komáromban, a Monaco Kávézó és Delikátesz teraszán indul a Chameleon Jazz Band mini turnéja. Június 9-én Európa egyik legszebb jazz-klubjában, a gödöllői Királyi Váró színpadán koncertezik a zenekar. Június 12-én a budapesti Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban az estre érkezőket a dallamos pop- és jazz szerzemények mellett welcome drink, valamint a díjnyertes Bake My Day pékség kézműves finomságai várják. A koncertkörút utolsó állomása Törökbálint, június 16-án a méltán népszerű Mediterrán Udvar című sorozat keretén belül, a Munkácsi Mihály Művelődési Ház szabadtéri színpadán zárul az események sora.

 

 

Az Artisjus-díjas Bálint Rezső harsonaművész és fiatal, lendületes csapata a felvidéki Telek Attila dobossal az elmúlt években 9 európai ország több mint 50 városának közönségét szórakoztatta. A koncert vázát a 2021-ben debütáló, saját szerzeményeket tartalmazó "STORIES" album és a 2021 őszén megjelent "LIVE FROM TOKAJ" című koncertfilm dalai adják, amit fülbemászó, énekes slágerek is színesítenek. A történetekkel tarkított, könnyed, baráti hangulatú koncert minden korosztálynak igényes szórakozást ígér.

 

A Chameleon Jazz Band júniusi turnéjának állomásai:

2022. június 5. (v.) 19:00 - Komárom, Monaco Kávézó és Delikátesz
2022. június 9. (cs.) 20:00 - Gödöllő, Királyi Váró
2022. június 12. (v.) 20:00 - Budapest, Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont
2022. június 16. (cs.) 19:00 - Törökbálint, Mediterrán udvar, MMMH

ATEMPO.sk