Szépen szól a hegedűje - felvidéki nótaest lesz Komáromban

Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ ezúttal a magyar nóta nagysága előtt tiszteleg soron következő estjével "Szépen szól a hegedűje..." címmel.

„Úgy érzem, a magyar nótához mindenki kötődik valamilyen formában. Korosztálytól függetlenül, bárkit lenyűgöznek az ismerős dallamok, és az az ősi erő, ami ezekből az örökzöldekből sugárzik. Fontos ugyanakkor, hogy az Egressy Béni Városi Művelődési Központ ebből a műfajból is kizárólag az élvonalat jelenítse meg a pódiumán, így nagy öröm számomra az, hogy az ötletünkhöz sikerült megnyernünk olyan előadókat, mint Bokor János, Dóka Zsuzsa, Bősi Szabó László, Kollár Katalin, vagy id. Derzsi György.” – mondta Lakatos Róbert ötletgazda, az Egressy Béni Városi Művelődési Központ igazgatója.

A felvidéki nótaestre 2022. szeptember 18-án, vasárnap, 18.00 órakor kerül sor.

„Mindenkit arra bíztatok, hogy a lehető leghamarabb gondoskodjon a jegyéről, mert nemcsak az énekes felhozatal parádés!

Az est házigazdájaként a nagyszerű Asbóth Józsefet láthatjuk és hallhatjuk, aki éveken át volt a Duna Televízió kiemelt műsorvezetője, a magyar nóta kiváló ismerője, a Kívánságkosár című műsor vezető arca. Természetesen a nótaénekeseknek élő zenei kíséretet biztosítunk – Sárközi Pált és zenekarát talán senkinek nem kell bemutatni. Kiváló muzsikusok, a Harmónia–Szlovákiai Magyar Zenei Díj különdíjasai, akik már nagyon készülnek erre a jeles alkalomra.”

A belépőjegy ára 9 euró, de az igazoltan egészségkárosodottak (ZŤP-igazolvánnyal rendelkezők) részére kedvezményes, 5 eurós jegyet biztosítanak.

ATEMPO.sk