Ma este az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában zenél a The Pontiac – a felvidéki Süli Tomi a tévében

Ma este az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában zenél a The Pontiac – a felvidéki Süli Tomi a tévében

Süli Tomi, a Szőgyénből indult, Budapesten élő dobos zenekara, a blues alapoktól a dallamos rock irányába tartó The Pontiac lesz az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorának a vendége ma este 21 óra 15 perctől.

ITT NÉZD ONLINE

A Blue Cold Jalapeños nevű Red Hot Chili Peppers Tribute Band-ban és a Tiansen metálzenekarban is doboló Süli Tomi nemrég a portálunknak adott interjújában elmondta, 23 éves volt, amikor 6 éve megalakult a The Pontiac. „Kezdetben angolul énekelt Nagy Barnabás énekesünk. Amikor jött a covid, Barni elkezdett magyar számokat hallgatni, amik megihlették, és onnantól kezdve magyarul írta a dalokat” – sorolta a dobos.

Szőgyénből a magyar popszakmába – Süli Tomi három zenekar dobosa

Ma este csaknem egy órán keresztül élvezhetjük a The Pontiac dalait az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában. „Még novemberben készült a felvétel” – árulta el az ATEMPO.sk-nak ma délután a zenész, aki a karácsonyt Szőgyénben, a szilvesztert kettesben a párjával Budapesten töltötte. – „Úgy tizenhat dalt hallhatnak a nézők. Az ízelőként hallható Éjsza a magyar lemezünk első dalai között van, klipet is forgattunk hozzá” – jegyezte meg.

 

 

A The Potiac idei évéről annyi árult el Süli Tomi, hogy készül az új album, decemberben már feljátszottak néhány dalt Vastag Gábor ’Vasti’ Sounday Studio-jában, és a felvételek februárban folytatódnak. Közben pedig lesz egy közös daluk a Kacaj együttessel.

 

 

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: Andrási Ingrid