A Hab című romantikus komédia Kerekes Vicával újra a tévében

A számos díjjal büszkélkedhető Hab című romantikus vígjáték Lakos Nóra első mozifilmje, melynek főszereplője a füleki származású Kerekes Vica.

A 2020-ban készült magyar játékfilmet az RTL Három tűzi műsorra 2023. február 4-én és 5-én, szombaton (16.30) és vasárnap (16.45).

 

 

A Hab főszereplője, Kerekes Vica egy szenvedélyes és elszánt cukrászlány karakterét kelti életre, aki mindenre hajlandó, hogy megmentse vállalkozását és visszaszerezze élete szerelmét. A felvidéki születésű színésznő nemzetközi szerepei mellett - az Egynyári kalandból és az Apró mesék főszereplőjeként is ismert.

Filmbéli partnerét, a megrögzött nőcsábász és alkalmi vőlegénypótlékot jelentő fogorvost Mátray László játssza, aki többek között a Kojot és a Seveled című mozifilmekben volt látható.

 

 

A Hab Lakos Nóra első mozifilmje. A rendező rövid- és dokumentumfilmjei már több nemzetközi fesztiválon szerepeltek és nyertek díjakat, rendezőként több sikeres reklámot és tévésorozatot, például a Tóth János című televíziós sorozatot jegyzi. 

EZ, ATEMPO.sk