Rúzsa Magdi nagykoncert is lesz a 2023-as Felvidéki Vágtán

Rúzsa Magdi nagykoncert is lesz a 2023-as Felvidéki Vágtán

Júliusban újra visszatér a Felvidéki Vágta. A Nemzeti Vágta dunaszerdahelyi előfutamának idei sztárvendége Rúzsa Magdi lesz.

Dunaszerdahelyen, a sikabonyi reptéren július 8-án állnak rajthoz a Felvidék lovasai, hogy megküzdjenek a budapesti Nemzeti Vágtán való indulás jogáért, ahová hárman juthatnak el.

Az egész napos sportrendezvényt színes, vidám és szórakoztató műsorok kísérik.

A hetedik Felvidéki Vágtán este Rúzsa Magdi Máté Péter-, Artisjus- és kétszeres Fonogram-díjas énekesnő ad koncertet.

Az énekesnő pályája 2006 óta töretlenül ível felfelé. Többszörös arany és platina lemezes, valamint díjak és elismerések tulajdonosa. 2007-ben az Eurovíziós Dalverseny 9. helyezettje, és szerzői különdíjasa volt.

 

 

Olyan slágerekkel lopta be magát a közönség szívébe, mint az Egyszer, a Szerelem, a Nélküled, az Ég és föld, az Április, a Tejút, az Érj hozzám, a Jel, az Éden, a Mosd fehérre, a Légzés, az Aduász, a Mona Lisa, a Széldal és még sorolhatnánk.

2015-ben indult az Angyal mellettem duett turné Presser Gáborral, amit eddig számos városban mutatták be nagy sikerrel, telt ház előtt. 2023-ban is duplakoncerttel indította az évet a Budapest Arénában.

 

 

2007-ben és 2017-ben Fonogram díjat kapott, 2012-ben Artisjus-díjban részesült. 2016-ban, 2019-ben és 2020-ban megkapta az év női előadója Petőfi Zenei Díjat. 2018-ban az elsők között vehette át a Máté Péter-díjat.

 

FOTÓK A FELVIDÉKI VÁGTA ELŐZŐ ÉVADAIBŐL

Szikora Róbert és az R-GO zárta a Felvidéki Vágtát

Curtis a Felvidéki Vágtán mutatta be új dalait

A múlt század hangulatát idézte meg a GolDDies

Roni, ATEMPO.sk
Fotó: Felvidéki Vágta