Az unoka - a tévében látható az Oscar-díjas magyar rendező filmje Bárdos Judittal

A tévében lesz látható Deák Kristóf első nagyjátékfilmje, Az unoka. A Mindenki című élőszereplős rövidfilmjével 2017-ben Oscar-díjat kapott alkotó mozija egy fordulatos thriller legendás színészek közreműködéséve. A szereplők között ott van a felvidéki Bárdos Judit is, aki egy csalót alakít.

A napjainkban játszódó bosszútörténet főhőse egy szelíd, illedelmes irodista fiú, Rudi (Blahó Gergő). Miután imádott nagyapja (Jordán Tamás) egy lelketlen csalás áldozata lesz, elhatározza, hogy saját maga szolgáltat igazságot. Ehhez találékonyságra, rafinériára és önbizalomra van szüksége – meg egy csapat szövetségesre.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

"Ennek a filmnek egy, a családommal történt eset az alapja, de szinte mindegyik eddigi filmem a valóságban megtörtént eseményen alapul és mindig kapcsolódtak valamilyen olyan valós érzelemhez, amit egyszer valahol megéltem vagy átéltem" – mondta korábban Deák Kristóf.

 

Az unoka

 

A film főszerepét Blahó Gergely alakítja, akinek ez az első mozifilmes főszerepe, mellette Jordán Tamás, Jászberényi Gábor, Pogány Judit, Bárdos Judit, Döbrösi Laura, Papp János, Hámori Ildikó, Tordai Teri, Kertész Péter, Mikó István, Baranyi László, Szalai Kriszta, Hűvösvölgyi Ildikó, Keszég László, valamint Voith Ágnes is szerepel.

Az operatőr Maly Róbert, a látványtervező Láng Imola, a jelmeztervező Sinkovics Judit, a vágó Csillag Mano, a hangmérnök Péterffy Máté, a zeneszerző Balázs Ádám volt.

A filmet június 3-án, szombaton este 23.00 órától láthatjuk az RTL HÁROM műsorán.

 

Az unoka

 

Roni, ATEMPO.sk
Fotó: Youtube, Az unoka Facebook oldala