Puskás Öcsi és barátai – új animációs filmsorozat a futball-legendáról a tévében (+VIDEÓ)

Magyarország világhírű labdarúgójáról, Puskás Ferencről készült animációs rajzfilmsorozat látható június 13-ig 16 órától a közmédia M2 Gyerekcsatornáján. Az olimpiai arany- és világbajnoki ezüstérmes futball-legendának, az Aranycsapat kapitányának, a Nemzet Sportolójának gyermekkorát idézi fel a széria, melynek részei online is visszanézhetők.

VIDEÓ: Rajzfilmhős lett Puskás Ferencből, az egyik leghíresebb magyarból

A közmédia legfiatalabb nézői is megismerhetik annak a történetét, hogyan indult el pályáján minden idők legismertebb magyar labdarúgója. Kemény Kristóf író és Mayer Tamás illusztrátor nagysikerű mesekönyv sorozata, a Puskás Öcsi – A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai ihlette a 12 részes animációs sorozatot. Az epizódokban megjelenik a még gyermek Puskás Ferenc élete, a vele kapcsolatos történetek és városi legendák.

Puskás Ferenc, Magyarország „örökös kapitánya”, és a világ futballrajongóinak kedvence nemcsak kivételes tehetségével, hanem lenyűgöző személyiségével is példaképként szolgálhat a gyerekeknek.

ITT NÉZD VISSZA ONLINE

A film rendezője Gellár Csaba, producerei Lajos Tamás, Takó Sándor és Bederna László, szakértő-producere Szöllősi György, szakértője Kemény Kristóf. Öcsi szüleinek hangja Ónodi Eszter, Ruttkay Laura, és Magyar Attila, Öcsit Sándor Barnabás és Kerekes Máté, Cucut Borbély Levente és Bősz Mirkó, Évit Véghseő Emma és Bak Julianna szólaltatja meg.

A film gyártója a Film Positive Productions, szakmai partnere a PUSKAS.COM. A mesefilm a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra Program támogatásával készült.

 

AZ ELSŐ RÉSZ ITT MEGTEKINTHETŐ

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

ATEMPO.sk / MTVA
Fotó: Film Positive Productions