Holnap a VIVA-n debütál a Wellhello vadonatúj videoklipje

Wellhello

Kíváncsi vagy, honnan indult és milyen út vezetett a Wellhello sikeréhez? Nézd hétvégén a VIVA-t, ahol bemutatják Fluor Tomi és Diaz útját egészen a kezdetektől, ráadásként pedig exkluzív klippremierrel is érkeznek a fiúk a Késő már című számhoz, mely ma debütált a Petőfin. Az új klippel kapcsolatban Tomi elmesélte, nagyon büszke rá, mert cseppet sem megszokott látványt nyújt majd a hazai zenei piacon.

„Az ember egyre jobb klipekről álmodozik, nézi a külföldi csatornákat és elképzeli, hogyan lehetne hasonló színvonalú videókat csinálni. A Késő már hatalmas előrelépés az eddigiekhez képest, nagyon menő volt látni, hogy a filmes kamionok sorakoznak a helyszín előtt és hatalmas stáb, rengeteg ember dolgozik azon, hogy tényleg ütős legyen. Kicsit le is válik a hazai klipekről, sokkal művészibb, és olyan részleteket is elrejtettünk benne, amit ha valaki felfedez, valami pluszt ad neki” – árulta el az előadó, aki a Wellhello hétvége után egy másik csatornán életében először nekivetkőzve is megmutatja magát: hétfőn a Comedy Central Készhelyzet című műsorában egy szál törölközőben és elmaradhatatlan baseball sapkájában mutatkozik majd egy bizarr szituban.

Szombat délután 17:25-kor Wellhello klippremier! ;)

Posted by VIVA on Friday, December 4, 2015

 

Addig is érkezik a Tomi és Diaz csúcsra vezető útját bemutató Wellhello hétvége a VIVA-n, ahol látható lesz az egész estés Fluor mozifilm, saját pályájukról válogatnak a srácok meghatározó klipeket, és jönnek a Megálló legjobb pillanatai is, hiszen Fluor és Diaz voltak a műsor e heti vendégei. 11 év után pedig először lesz látható a VIVA kínálatában Fluor legelső klipje, amelyet mindössze 16 évesen készített. A rajongók így összehasonlíthatják majd, Fluor honnan hova fejlődött, hiszen az új Wellhello-dalhoz készített videó egész hétvégén semmilyen más fórumon nem lesz látható.

Fluor és Diaz emellett beszélnek a klip hátteréről, és egyéb érdekességeket is elárulnak, hiszen a Bekérdezel című műsorban is ők lesznek a vendégek. Ezen kívül a nézők megismerhetik a fiúk kedvenc klipjeit is, ahogy a top hip-hop számaikat is felkonferálják a Base-ben. A Tízpróbában pedig egymásnak feszülnek, hogy kiderüljön, ki miben erősebb. A nézők eközben a VIVA-párbajban a Twitteren szavazhatnak arra, szerintük ki a jobb arc.

 

a Wellhello hétvége programja

Szombat

09:00 Bekérdezel a Wellhelloval
10:00 Fluor Film
11:30 Út a csúcsra – Fluor
12:00 Best of Megálló Wellhello és Halott Pénz különkiadás
14:00 VIP lista Wellhello
16:00 Tízpróba Wellhello
17:00 Út a csúcsra – Diaz (ezután lesz közvetlenül a klippremier)
17:30 VIVA Párbaj – Diaz vs. Fluor
18:00 VIVA Chart Show
21:00 Fluor Film

Ha lemaradnál, vasárnap pótolhatsz

13:00 Vip lista - Wellhello
16:00 VIVA Párbaj – Fluor vs. Diaz
17:00 Tízpróba Wellhello
18:00 Fluor Film
19:30 Út a csúcsra – Diaz
20:00 VIVA Chart Show

Minden ami elnöki és egy exkluzív klippremier – Wellhello hétvége december 5-én és 6-án a VIVA műsorán!

ATEMPO.sk