Honfoglalás rockoperával Somorján - JÁTÉK

Honfoglalás rockoperával Somorján - JÁTÉK

Augusztus végén Somorján kerül bemutatásra a Honfoglalás című rockopera a Sziget Színház előadásában. A legendás Honfoglalás film nyomán Koltay Gábor testvére, Koltay Gergely és zenésztársa, Szűts István alkotta meg azonos címmel a rockoperát, amelynek színpadra állítása Pintér Tibor érdeme.

A rockopera feltárja a honfoglalással kapcsolatos legújabb történelmi információkat, üzenve a mai fiataloknak, és a Kárpát-medencében élő összes magyarnak, hogy alaposabban megismerkedhessenek a valódi történelmükkel. A produkció a legigényesebb zenei és prózai adaptáción keresztül látványos jelenetekkel, minőségi szereposztással mutatja be a hét vezér hazatérését.

A "Szállj, szállj sólyom szárnyán" című dal szerzői és Pintér Tibor, a darab rendezője, gondoskodnak arról, hogy az előadás feledhetetlen élményt nyújtson az augusztus 31-én 20 órakor a Somorjai Pomlé parkba ellátogató nézőknek.

 

Jegyek már kaphatóak elővételben 12 euróért a következő helyszíneken kaphatóak:

Dunaszerdahely - Focus Music Shop,
Somorja - Molnár Könyv,
Galánta - Molnár Könyv,
Bős - HZ PC Servis,
Csallóközcsütörtök - Góóól presszó,
és a Ticketportal hálózatában.

Az előadás napján a jegyek ára 14 euró lesz.

 

JÁTÉK: Ha szeretnél páros belépőt nyerni az előadásra, nyilvánosan oszd meg Facebook oldalunkról cikkünket és hozzászólásként írd be, hogy Megosztva. A sorsolás eredményéről portálunkon és facebook oldalunkon értesítjük olvasóinkat. Sok sikert :-)

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk