Jön a tizenegyedik Rockfeszt – Részletes program és JÁTÉK

A tavalyi jubileum után tovább folytatja menetelését a nagyudvarnoki rockfeszt, mely ékes példája annak, hogy a műfaj életképes, mi több: másodvirágzását éli.

Legendás bandák, kőkemény rock ’n’ roll, kísérőprogramok sokasága, felebaráti árak – ez egyszerre mind „ráhúzható” a nagyudvarnoki Sweetparkban 2016. augusztus 18-19-20-án teljes fordulatszámon dübörgő 11. Rockfesztre.

Lássuk a felhozatalt! A Tankcsapda a Rohadék rockcsempész-turné egyik állomásaként ejti útba a nagyudvarnoki helyszínt, gondoskodva a kellő mennyiségű decibellöketről. A nagy neveknél maradva: röpke 43 éves fennállása alatt első ízben látogat el a Sweetparkba a magát a munkások, parasztok és dolgozó értelmiségiek kedvenc tánczenekaraként is aposztrofáló P. Mobil, valamint ott lesz Ganxsta Zolee és a Kartel, a Depresszió, a Road, a Leander Kills és a Pokolgép.

Visszatérő vendégnek számít a Sweetpark színpadán a Rockin’ RockCats, hazai pályán húzza majd a Haddelhadd, s némi csúsztatással ugyanez elmondható a Phoenix RT-ről, a Bada Bing-ről, a Szuperzöldről és a Rock Machine DS-ről is. A további fellépők a Magor, a Broken Balls, az Acid Victoria, az Omega Diatribe, a Fullstop, az Echonald és a Lay – megannyi húzós név, zúzós banda.

Három napig tehát nincs megállás! És ha inspirálódni akarsz, nézd meg tavalyi fotós élménybeszámolóinkat:

Beindult a Jubileumi Rockfeszt
Rockfeszt a javából

 

A Rockfesztre 12 éves korig a belépés ingyenes. Normális áron lesznek elérhetők az ételek, valamint a cseh sör, és természetesen lehetőség lesz sátort ütni a rendezvény helyszínén (zuhanyzási lehetőség is biztosítva). A koncertek között vetélkedők zajlanak, s a gútai GV Guitars jóvoltából egy gyönyörű kézműves gitárral gazdagabban térhet haza, aki tombolát vásárol, s akire Fortuna rámosolyog.

Rockfeszt

Folyamatosan bővülő információk a rendezvény Facebook-oldalán érhetők el. Elővételes jegyek még augusztus 10-ig kaphatóak a 11. Rockfesztre, mely mindössze 15 euró a 3 napra.

Az elővételes jegyeket az alábbi helyszíneken lehet megváltani:

Dunaszerdahely: Soul Hunter Music Club, Focus Music Shop, Knihy Molnár Könyv
Somorja: Knihy Molnár Könyv
Illésháza: Virágüzlet
Nagymegyer: Big Man Pub
Bős: HZ PC Service
Komárom: Borozó
Galánta: Knihy Molnár Könyv
Vágsellye: Knihy Molnár Könyv

JÁTÉK: Ha szeretnél páros belépőt nyerni a fesztiválra, nyilvánosan oszd meg Facebook oldalunkról cikkünket és hozzászólásként írd be, hogy Megosztva. A sorsolás eredményéről portálunkon és facebook oldalunkon értesítjük olvasóinkat. Sok sikert :-) 

 

És ami a részletes programot illeti:

Augusztus 18. (csütörtök)

13.00 Kapunyitás
17.00 Bada Bing
18.00 Magor
20.00 Road
21.30 Pokolgép
23.30 Szuperzöld

Augusztus 19. (péntek)

15.00 Acid Victoria
16.00 Echonald
17.00 FullStop
18.00 Phoenix RT
19.30 Leander Kills
21.15 Tankcsapda
23.30 Rockin’ RockCats

Augusztus 20. (szombat)

14.00 Rock Machine DS
15.00 Broken Balls
16.00 Lay
17.00 Omega Diatribe
18.00 Ganxsta Zolee és a Kartel
19.30 Depresszió
21.30 P.Mobil
23.30 HaddelHadd

ATEMPO.sk