A Tollas Rádió 56. élő adása

Este újra szól a Tollas Rádió, Csallóköz első és egyetlen underground rádióadója. Kéthetente kedden 19 órától hallható színes programjuk. 

Kiadatlan zenék helyi zenekarok, zenészek és lemezlovasok közreműködésével, eklektikus válogatásban. Élő riportok, mese, kultúra, tudomány és sok más minden.

 

Az esti programból

  • Komáromban nem is olyan rég, nyílt egy szabadulószoba. Hogy mi az? Hát egy szoba, ahova azért mész be, hogy kiszabadulj. Egyszerű, mint az egyszeregy, ugye? Csallóköz első szabadulószobájáról, a KALICKAról fognak beszélgetni Tóth Gáborral, aki feleségével úgy döntött, hogy a kinőtt lakást nem eladja, hanem átcsinálja...
  • A Gímesi Művelődési Tábor és Gólyatábor idén 35. alkalommal került megrendezésre. Varga Biank tavaly gólyaként, ezúttal pedig mint fellépő és a Tollas kihelyezett kérdezőjeként volt jelen Gímesen. Ebből hallhatunk egy kis ízelítőt. Lesz beszélgetés az ezévi tábor főszervezőjével, Keszler Zoltánnal. Továbbá Slam Poetry Felvidék tagjainak szövegei, a gólyák véleményei, a táborozók agymenekvései.
  • Az adás második felében Szuperzöld zenék, levezényelünk egy kerekasztal beszélgetést, az első téma: Mit ne vegyünk figyelembe, hogy boldogok lehessünk
  • Telefonbeszélgetés Laboda Robival, a frissen megjelent verses kötetével kapcsolatban

 

HALLGASD ONLINE PORTÁLUNKON

{jamedia src="http://95.85.21.152:8000/tollas128" type="audio" mtype="mp3"}

 

aTEMPO.sk / Tollas Rádió