Brünn után a bősi Vendifeszten, nyáron az A38 hajón nyomul a gomoly (+FOTÓK)

Szombaton a bősi Vendifeszten, nyáron az A38 hajón nyomul a gomoly

Túl vannak idei első bulijukon, a hétvégén megint a húrok közé csapnak. És szép nyári terveik vannak. Csiba Gábort, a gomoly frontemberét faggattuk. Villáminterjúnk.

 

Mi volt Brünnben?

Nagy izgalommal vártuk az idei első koncertünket, főleg mert egy megújult koncertanyaggal készültünk, és kíváncsiak voltunk az új dalok fogadtatására. Brünnt mint várost is nagyon szeretjük. A Kafedik vendégszeretetével megfűszerezve még kellemesebb időt tölthettünk el ott. 

 

Úgy tudom, nem kellett nagyon elpakolni a hangszereket.

A következő koncertünkre sem kell sokat várni. Április 16-án, szombaton a bősi Vendel sörözőben játszunk az Afium zenekar és a Bada Bing társaságában.

Életem első koncertjén is itt léptem fel, és rengeteg koncertélmény köt ehhez a helyhez. Örülök, hogy hosszú évek után ismét színpadra állhatok itt. 

 

gomoly

 

Jött a hír, hogy mentek majd Budapestre, az A38-as hajóra is.

Azt a koncertünket várom talán a legjobban! A Jóvilágvan vendégeként állhatunk majd színpadra június 2-án. Ezen kívül találkozhattok majd velünk június 24-én, Somorján a Korona udvarban, július 1-én az NFGreen fesztiválon és július 14-én Gombaszögön.

 

Hogyan haladnak a második kislemezetek munkálatai?

Az összes hangszeres részt rögzítettük, zajlik a keverés. Az énekfelvételek vannak még hátra és a végső masterelés. Szeretnénk megjelentetni fizikai formátumban is. Ha sikerül akkor vinyl-en, az első kislemezünkkel együtt, valamint egyedi USB kulcs formájában is. Amint elkészült az anyag elindítjuk az előrendeléseket. 

 

Klipforgatás, ilyesmi?

Készülőben van egy videoklip, még az első kislemezünk egyik dalára, és az egyik új dalunkra is szeretnénk klipet forgatni.

 

Koncertfotók Brünnből

 

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: gomoly-archívum