Gabóval duettezik új klipjében Jakuza Ritual – Itt a Fiatalon! (KLIPPREMIER)

Gabóval duettezik új klipjében Jakuza Ritual – Itt a Fiatalon! (KLIPPREMIER)

Megérkezett Jakuza Ritual új videoklipje. A Fiatalon című dalban Gabóval duettezik a Gútán élő rapper. A klipet a 3Stars Pictures forgatta. Erik Dang Dinhet faggattuk.

 

Hol találkoztál Gabóval?

Budapesten. Elkísért az Animal Cannibals duóhoz is, akiknél interjún voltam, mert akkor már dolgoztunk a dalon. Rengeteg közös ismerősünk van. Eljött megnézni a koncertemet Veszprémbe. Az R’n’B, a dzsessz, a funky az ő világa. Egyébként diplomás karmester. Több magyar rapperrel van közös dala, de már megjelent egy EP-je is. Most eljött a mi közös pillanatunk.

 

Jakuza Ritual

 

Miről szól az új dal?

A fiatalságunkról egy különös szemszögből. Akkori örömeinkről, bánatainkról. Egy életérzésről írtam, hogy kortól függetlenül mindenki, aki meghallgatja, a magáénak érezhesse.

Gabó a refrént énekli, és vokálozik a rap alatt. A klipben a Redance tánciskola növendékei táncolnak.

 

Jakuza Ritual

 

Csonka Andreas rendezte a klipet.

Mi ketten már félszavakból megértjük egymást, most is gyorsan haladtunk.

Sokat fejlődött az utóbbi időben. Gútán, a városban és Karasz Viktor fotóstúdiójában forgott a kamera. Az Andreas vezette 3Stars Pictures végzett minden teendőt a klippel, ők filmezték és vágták.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

Mi következik a klippremier után?

Nagyon sok tervem van, amiket eddig sajnálatos magánéleti okokból nem tudtam megvalósítani.

Most egy hónap alatt írtam egy albumnyi dalt. Megváltoztattam a lassan egy éve készülő lemezem szerkezetét, több dalt kicseréltem. Mostanra sikerült lelkileg is összeszednem magam.

Közös dalt írunk Day, magyarországi rapper társaságában. Fél évig tartott, amíg kiválasztottuk a zenét. Most már következhet az alkotás!

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó: archívum