Hamarosan érkezik Koczkás Eszter új dala – A tavasz nagy slágere lehet az Alone

Hamarosan érkezik Koczkás Eszter új dala – A tavasz nagy slágere lehet az Alone

Leforgatta vadonatúj videoklipjét Alone című dalához a komáromi Koczkás Eszter. Ezúttal az Acacia Team csapatával, Kren Arnold és Saláth Richárd operatőrökkel dolgozott a Székesfehérvári Kodolányi János Egyetem Modern Zenei Tanszéke jazz szakán tanuló énekesnő. Szakértőként Kurucz Ottó legendás fotós, operatőr működött közre.

„Már érdeklődnek irántam” – Koczkás Eszter a zene hullámain evez (INTERJÚ)

„Néhány hete a Fambi Stúdióban rögzítettük a dalt, amelyet Farnbauer Péter hangszerelt.

Valamennyi hangszeren ő játszott. Nem győzök rácsodálkozni, mennyire sokoldalú zenész. Amikor elkészültünk, annyit mondott: ›› Jó dalt írtál‹‹, és nekem már ennyi elég volt a szárnyaláshoz” – lelkendezett Eszter a forgatás szünetében.

 

Koczkás Eszter-

 

Az Alone a hatodik dala, a Baby, a Blood Over Water, a Complication, a My Love és a tavaly december 1-én megjelent Mistletoe után. – „Még augusztus elején írtam, de mostanra tisztult le a hangszerelés.

Személyes dal, egy szakítás utáni érzéseimet írtam bele. Az Alone terápia is volt, átsegített a nehezebb napokon.

Egyszerű klipet akartam a dalhoz. Ül a lány, gitározik és énekel, ez lebegett a szeme előtt. A stáb pedig tökéletesen eltalálta a képi megjelenítést. Az első perctől kezdve egyezett az elképzelésünk” – sorolta a dalszerző, előadó.

 

Koczkás Eszter-

 

A forgatáson használt öltözéke mindenkit levett a lábáról. – „A zakót anyutól kaptam a születésnapomra.

A csillogó flitterek olyanok mintha könnycseppek lennének, ahogy csillognak a reflektorok fényében. Lehetnek a fájdalom, de a remény könnycseppjei is”

– jegyezte meg az énekesnő, hozzátéve, elégedett a klip látványvilágával.

 

Koczkás Eszter-

 

„Miután megjelenik az Alone, lassan itt lesz az ideje, hogy elkészítsem első kislemezemet az eddigi dalaimmal.

Bizakodom, hogy sokan megszeretik az új dalt is, és gyanítom megtalálják benne magukat azok, akik egy gyönyörű kapcsolat után egyedül maradtak” – zárta gondolatait Koczkás Eszter.

OTT JÁRTUNK: Gyöngyök, csillagok, meglepetések és dalpremierek – Ilyen volt a 27. Borostyán Fesztivál Komáromban (FOTÓK)

 

Koczkás Eszter-

 

BÁJ, ATEMPO.sk
Fotó:  szerző