OTT VOLTUNK: Radics Gigi teltház előtt koncertezett Dunaszerdahelyen

OTT VOLTUNK: Radics Gigi telt ház előtt koncertezett Dunaszerdahelyen

A fiatal énekesnő pár év alatt nemzetközi szintű előadóvá érett, és ezt Dunaszerdahelyen is bizonyította. Radics Gigi a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színháztermében adott nagykoncertet teltház előtt.

A koncert végig színes és energiától duzzadó volt, hiszen kitűnő szlovákiai zenészekkel állt színpadra.

A csapatot a komáromi Hodek Dávid dobos vezette, akivel már Amerikában is zenélt az énekesnő. Mellette ott volt még Eugen Vizváry billentyűs, Richard Csino basszusgitáros és Michal Bugala gitáros is.

 

Radics Gigi

 

A saját dalok mellett felcsendült egy-egy Stevie Wonder és Aretha Franklin nóta is, így tisztelegve a két zenészlegenda előtt. A közös éneklés után vastaps zárta a fergeteges koncertet.

Radics Gigi még mindig nagyon fiatal, de már most olyan szintű előadó, és olyan minőségű hanggal bír, ami a külföldi előadók közül is keveseknek adatik meg.

Az énekesnő először a Megasztár 5-ben tűnt fel, majd a 2012-es Megasztár 6 győztese lett. Quincy Jones is felfigyelt rá, majd a világhírű Montreux Jazz Festival-ra is meghívta énekelni. A világhírű producer a világ 5 legjobb hangja közé sorolta Gigit. Idén októbertől hétvégenként ismét az X-Faktor tehetségkutató zsűrijében láthatjuk őt.

 

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András