OTT VOLTUNK: Koppány szólóban is odatette

Kovács Koppány

Kovács Koppánynak, a Rómeó Vérzik zenekar frontemberének első önálló koncertjére már február végén minden jegy elkelt, így szombaton este zsúfolásig megtelt a somorjai Városi Művelődési Központ színházterme.

Igazi zenei csemegét kapott mindaz, aki bejutott. Koppány saját dalain kívül olyan szerzemények is elhangoztak, melyek valamilyen formában alakították zenei életét, a rockosabb dalokon keresztül a könnyedebb populárisabb hangvételű dalokig. Ezekről többet az egyes számok közötti felvezető szövegből tudhattunk meg.

 

Rómeó Vérzik

 

A dalok megszólaltatásában a Liszt-díjas (2003) és Harmónia-díjas (2014) előadóművész, Bertók István zongorán, felesége Bertók Tóth Kati pedig vokalistaként működött közre.

Igaz önálló koncertről volt szó, de annak ellenére vendégeket is hívott a színpadra Koppány. Ott volt A három királyok formáció másik két tagja is, Vadkerti Imre, a Kormorán zenekar énekese, és Derzsi György színész, rendező, zeneszerző. Fellépett az X Faktorból is ismert Csordás Ákos is, aki Koppánnyal a Komáromi Magyar Lovasszínház társulatának tagja.

Természetesen nem maradtak ki a Rómeó Vérzik tagjai sem és egy dal erejéig csatlakoztak frontemberükhöz a színpadon.

 

Mindenki a színpadon

 

Reméljük lesz folytatása ennek az estének és akár Felvidék más pontján is hallhatja majd a közönség ezt a műsor, láthatja egy színpadon ezeket a kitűnő zenészeket.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Szinghoffer Mátyás