OTT VOLTUNK: Születésnapi Omega-koncert volt Somorján

Omega

A legendás Omega zenekar, frontembere Kóbor János Mecky születésnapján adott fergeteges koncertet a somorjai Pomlé Parkban, ahol előzenekarként az E.T. Band lépett színpadra Gálffy Hodossy Marianna és Gálffy József vezetésével.

A Tűzvihar turné keretében az Omega egy teljesen új repertoárral áll a közönség elé, ahol a legnagyobb slágerek mellett olyan dalok is felcsendülnek, mint a Metamorfózis, vagy a Gammapolis. Az új hangszerelések mellé most is kitűnő látvány és hangzás csatlakozik.

Aki ott volt egy olyan 2 órás koncert részese lehetett, amiből az elejétől végéig áradt a lendület, energia és az egész közönséget magával ragadta.

 

Omega

 

Mecky mellett Benkő László (billentyűs hangszerek), Molnár György (gitár), Debreczeni Ferenc (dob), Szekeres Tamás (gitár), Szöllőssy Katalin (basszusgitár - INTERJÚNK VELE), Földi Albert (billentyűs hangszerek), Csordás Levente (vokál) és Bárkányi Mónika (vokál) álltak a színpadon.

A koncert végén nem maradhatott el a köszöntés sem, Kóbor Jánost 76. születésnapján a rajongók és a szervezők is

Hamarosan újra láthatjuk az együttes Felvidéken, június 28-án Kecsőn ismétlik meg majd ezt a fergeteges bulit, ahol Pál-Baláž Karmen lép fel előttük.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Szinghoffer Mátyás