OTT VOLTUNK: Nagy siker volt Peter Cmorik koncertje a Kürti Borfesztiválon

Peter Cmorik

A Kürti Borfesztivál második napján is bőséges program várta az érdeklődőket. A Szabad kürti borköztársasággá változott kürti szőlőhegyet újra ellepték a finom italok és a jó zenék kedvelői.

ILYEN VOLT AZ ELSŐ NAP – MAGNA CUM LAUDE KONCERT

A nap egyik legjobb koncertjét a Nagykürtösről származó Peter Cmorik és zenekara hozta el a közönségnek. Annak ellenére, hogy nem a nagyszínpadon kaptak helyet, igazi nagy bulit csaptak.

Szóltak a legnagyobb slágerek, köztük a Dážď (Eső), vagy épp a Tulák (Vándor), melyet Peti egyik borász barátja ihletett (aki pont ott is volt a fesztiválon).

 

Peter Cmorik

 

A magyar családból származó énekes, zenész 2006-ban vált ismerté, amikor is megnyerte a SHS tehetségkutató második szériáját. Azóta népszerűsége töretlen és Szlovákia egyik legsikeresebb előadójának számít. Számtalan elismerésben részesült az évek alatt.

A zenekarában is találkozhatunk magyarokkal, hisz a billentyűknél 2015-től az ipolynagyfalusi Kiss Kristóf foglal helyet, aki egyben az Ipolybalogi Művészeti Alapiskola zongora tanára is. De ott van Jamber Marek basszusgitáros is. Mellettük Maroš Goga gitáron és Martin Tomeš dobokon szerepel még a csapatban.

 

 

FOTÓBESZÁMOLÓNK PETER CMORIK SZÜLINAPI KONCERTJÉRŐL

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk