OTT VOLTUNK: Alistálon is Aranylakodalmat ültek a P.Mobilosok

OTT VOLTUNK: Alistálon is Aranylakodalmat ültek a P.Mobilosok

Hétvégén jobbnál jobb koncerteken vehettek részt az érdeklődők Alistálon. Szólt a népzene, bluesosított népzene, blues, rock, világzene, örökzöldek és sok minden más.

A két nap csúcspontja a jubiláló P.Mobil koncertje volt. Az ősziesebb időjárás ellenére is összegyűltek a rajongók, hogy Felvidéken is megüljék az zenekar Aranylakodalmát. Hisz a zenekar elődjét, a Gesarolt ötven évvel ezelőtt alapította Schuster Lóránt, aki a közelmúltban töltötte be 70. életévét.

TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK A JUBILEUMRÓL

 

Sárvári Vilmos - P.Mobil

 

Egy kétórás színe-java anyag volt hallható az Aranylakodalom turné felvidéki állomásán is, amely megerősítette a kapcsolatot a régi és új mobilosokkal, a rockzenét szeretőkkel.

A nemrég megjelent feldolgozás albumról természetesen szólt a Nélküled, de hallhattuk az Echo Gondolsz-e majd rám dalát is. És játszották a kihagyhatatlanokat is, a Kétforintos dal-t, a Rocktóber-t, az Utolsó Rock & Roll-t vagy épp a Főnix éjszakáját. A lelkes közönséggel pedig együtt énekelte az zenekarral a legendás dalokat.

A P. Mobil felállása 2013 óta változatlan. Az alapító Schuster Lóránt mellett jelenleg Baranyi László (ének, gitár), Sárvári Vilmos (gitár), Tarnai Dániel (basszusgitár), Szabó Péter (billentyűs hangszerek) és Szebelédi Zsolt (dob, ütőhangszerek) szerepel, akikkel Alitálon is találkozhattunk.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András