Értesítés
  • Képformátum hiba.
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galeria/tunderkert2021-1/

Változatos programok minden korosztálynak – fotóbeszámoló a Tündérkert Fesztiválról

Változatos programok minden korosztálynak – fotóbeszámoló a Tündérkert Fesztiválról

A dunaszerdahelyi Tündérkert Művészeti Fesztivál idén is bőséges programot kínált az érdeklődőknek. A június 20-a és 23-a között zajló eseményt több helyszínen szervezte meg a Városunkért Polgári Társulás Antal Ágota vezetésével.

A hétfői programnapon a városi szabadidőparkban mi is ott jártunk. Kicsik és nagyok egyaránt találtak kedvükre való nívós elfoglaltságot, ahogy azokról a fotók is tanúskodnak.

Kreatív foglalkozások, játékok, közben pedig táncház Németh Évával és a Pántlika zenekarral. Így indult a fesztivál programja a legkisebbeknek, maj bemutatkoztak a Csallóközi Gyermek Néptáncegyüttesek, a Picik, az Aprók és a Kis csoportok

Láthattuk a Fókusz Gyermekszínpad és Fabók Mancsi előadását.

 

{gallery}galeria/tunderkert2021-1/{/gallery}

 

A húrok közé csapott a helyi Bada Bing, akiknek a zenéjét igazi stíluskavalkád jellemzi.

 

 

Kora este a Csallóközi Táncegyüttes és a Pósfa zenekar közös műsorát élvezhette a közönség.

 

 

A rituális tűzgyújtás és tűzugrás után pedig Herczku Ági és a bandája zárta a napot.

 

 

A fesztivál programja napüdvözlettel vette kezdetét a jóga világnapján, kedden „Sajátos párbeszédet” láthattunk Szászi Zoltánnal és Laboda Róberttel. Zárásként pedig a színházé a főszerep, szerdán a Kassai Thália Színház, valamint az Itt és most improvizációs est csapata lép színpadra.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk