OTT JÁRTUNK: Érik az Entrópia (FOTÓK)

OTT JÁRTUNK: Újra Felvidéken szóltak a legnagyobb Apostol slágerek

A Boráros Áron (szólógitár), Megyeri Tamás (basszusgitár), Szép Gergő (szaxofon, vokál), Telekes István Bence (dob) és Textor Bence (ritmusgitár, ének) felállású komáromi Entrópia zenekar Gútán adott önálló koncertet.

A csapat 2020-ban debütált a keszegfalvai Impulse All in Music fesztiválon, a járványhelyzet miatt viszont csak idén indultak be igazán. Ott voltak a 7. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlén, ahonnan több díjat is elhoztak, koncerteztek a Soul Hunterben és az idei Impulse All in Music fesztiválra is visszahívták őket.

 

Entrópia

 

A gútai koncertjükön a műsoruk nagyobb részét a feldolgozások tették ki, szólt az Aerosmithtől és Walk This Way, az AWStől a Lelket vennék, Neil Young-tól a Rockin' in the Free World, de hallhattunk egy-egy dalt az Ocho Macho, System Of A Down bandáktól és a felvidéki Spliff 447-től is. Saját dalaikból is kaptunk ízelítőt és még Faludy György Tanuld meg ezt a versemet megzenésítése is helyet kapott a repertoárban.

 

Entrópia

 

Akusztikus és zúzós dalok váltakoztak, a szaxofon pedig egyedi ízt vitt a hangzásba. Ne feledkezzünk meg a vendégekről sem, Korber Darina és Kelemen Márk énekeltek a srácokkal.

 

Entrópia

 

Pénteken pedig folytatódik a koncertek sora, újra visszatérnek Dunaszerdahelyre és a Storyummal állnak a Soul Hunter Music Club színpadára.

 

Nézzétek meg a fotóinkat:

 

 

ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András