Csak a zene volt – a Charlie Band és a Tátrai Band közös koncertet adott (FOTÓK)

A Charlie Band a Tátrai Banddel közös koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában. Először fordult elő, hogy a két együttes egy este, egy színpadon lépett fel.

A melodikus rockot játszó Tátrai Band a kilencvenes évek legsikeresebb hazai rockzenekara volt; az áttörés A küszöbön túl című lemez volt 1991-ben.

 

Charlie - Tátrai - Band

 

"Már majdnem kész voltunk az anyaggal, amikor a billentyűs Pálvölgyi Géza odajött, hogy lenne még egy nóta, kicsit grandiózus a refrénje. Ez volt a New York, New York, ami a banda legnagyobb sikere lett, még a csapból is az szólt" - mondta Tátrai Tibor.

 

Charlie - Tátrai - Band

 

Charlie 1994-től beindította szólókarrierjét, és dzsesszes zenekarával szintén egyre-másra gyártotta a sikerdalokat: Jég dupla whiskyvel, Könnyű álmot hozzon az éj, Mindenki valakié, Nézz az ég felé.

Ezekből a slágerekből hallhatott ízelítőt a közönség Budapesten is.

 

Charlie - Tátrai - Band

 

Charlie-t László Attila (gitár), Halász János (billentyűk), Csiszár Péter (szaxofon), Lattmann Béla (basszusgitár) és Póta András (dob) kísérte, a Tátrai Bandnek a gitáros és az énekes mellett Pálvölgyi Géza (billentyűk), Solti János (dob), Horváth Kornél (ütőhangszerek), Csiszár Péter (szaxofon, billentyűk), Glaser Péter (basszusgitár), valamint Vincze Fekete Vera és Tiborcz Zsófi (vokál) a tagja.

 

Charlie - Tátrai - Band

 

Charlie - Tátrai - Band

 

Charlie - Tátrai - Band

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Illyés Tibor / MTI