Összetartozunk – egy színpadon zárták az évet a legendás rockzenészek (FOTÓK)

40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó lépet fel 2021. december végén a Mobilmánia Karácsonyi Nagykoncertjén a Budapest Sportarénában.

Kékesi ‘Bajnok’ László és Zeffer András-Zefi nevét nem kell bemutatni a hazai rockrajongóknak. BAJNOK & ZEFI 40 címmel jelent meg 2020-ban egy jubileumi válogatáslemezük, parádés sztárvendégekkel. Ezt a lemezt mutatták be az év zárásaként egy nagykoncerten.

 

Mobilmánia - Összetartozunk

 

„A pandémia különösen rámutatott arra, hogy milyen törékeny a világunk, és hogy milyen fontos az összefogás. Sehol máshol nem érezhető ilyen szinten a tolerancia, az elfogadás, az összetartozás élménye, mint egy rockkoncerten. Itt valóban nem számítanak a különbözőségek. Azzal, hogy a magyar rockszakma nagyjai összefogtak, és együtt léptek színpadra, még inkább példát mutatva erősítik az összetartozás fontosságát.” - mondta Zeffer András.

 

Mobilmánia - Összetartozunk

 

Kékesi ‘Bajnok’ László és Zeffer András-Zefi az elmúlt 40 év közös zenekarai (P.Mobil, TRB, RockBand és Mobilmánia) dalaiból választott ki 20 – 20 szerzeményüket, amiket a Mobilmánia zenészei (Gamsz Árpád, Zeffer András, Kékesi László, Donászy Tibor, Nusser Ernő) mellett neves közreműködőkkel mutattak be.

 

Mobilmánia - Összetartozunk

 

Többek között színpadra állt Charlie, Keresztes Ildikó, Szandi, Pataky Attila, Nagy Feró, Varga Miklós, Takáts Tamás, Kalapács József, Nyerges Attila, Roy, Sipos Peti, Sipos Tomi, Szirota Jennifer, Kálmán Gyuri, Rudán Joe, Kiss Zoli, illetve hangszeresek közül Závodi Janó, Alapi István, Lukács Peta, Fischer László, Frenreisz Károly, Csillag Endre, Bogdán Csaba, Szijártó Zsolti, Cserfalvi „Töfi” Zoltán, Jankai Béla, Horváth Misi.

 

osszetartozas-mobilmania01
osszetartozas-mobilmania02
osszetartozas-mobilmania03
osszetartozas-mobilmania04
osszetartozas-mobilmania05
osszetartozas-mobilmania06
osszetartozas-mobilmania07
osszetartozas-mobilmania08
osszetartozas-mobilmania09
osszetartozas-mobilmania10
osszetartozas-mobilmania11
osszetartozas-mobilmania12
osszetartozas-mobilmania13
osszetartozas-mobilmania14
osszetartozas-mobilmania15
osszetartozas-mobilmania16
osszetartozas-mobilmania17

 

ATEMPO.sk
Fotó: Illyés Tibor / MTI