OTT JÁRTUNK: Ripoff Raskolnikov, Szarka Gyula és Frenk Felvidéken zárta közös turnéját (FOTÓK)

OTT JÁRTUNK: Ripoff Raskolnikov, Szarka Gyula és Frenk Felvidéken zárta közös turnéját (FOTÓK)

Hármas koncertturnén szerepelt Ripoff Raskolnikov, Szarka Gyula és Frenk. Közép-Európa egyik legkiválóbb blues-americana alkotója, a hiperkarma és a Ghymes Együttes alapítóival egy színpadon volt látható Szombathelyen, Győrben és Érsekújvárban.

A turnézáró koncertre a Csemadok-székház nagytermében került sor, ahol mi is ott jártunk.

Elsőként lépett színpadra az osztrák Ripoff Raskolnikov, aki a blues americana stílus legszínvonalasabb képviselői közé tartozik. Szentimentális, érzéki dalai az emberi érzelmek teljes skáláját lefedik. Zenekarát Magyarország legkiválóbb sessionzenészei alkotják.

 

 

A felvidéki Szarka Gyula Kossuth-díjas zenész, zeneszerző, a Ghymes együttes alapítója szólóban, zenekarával adott koncertet. A legfrissebb, Ének a konyhából című lemezének anyagát mutatta be, amivel elhozta a vidámságot a székházba.

Ének a konyhából – hallgass bele Szarka Gyula új lemezébe

 

 

Az estet Frenk alternatív rockkoncertje zárta. A sokoldalú zenész, aki a hiperkarma dobosaként tűnt fel és a Budapest Bárnak is alapító tagja. Ezúttal szólóprojektjét mutatta be a közönségnek. Lemezein maga dobol, zongorázik, gitározik, énekel. Zenekarának tagjai mind ismert és elismert zenészek.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk