FelVidéken is nagyot szólt a Vidéki sanzon – a Magna Cum Laude zárta az ide PlastFestet (FOTÓ+VIDEÓ)

FelVidéken is nagyot szólt a Vidéki sanzon – a Magna Cum Laude zárta az ide PlastFestet (FOTÓ+VIDEÓ)

Köpöncei Péter polgármester és csapata 2019-ben élesztette újra a PlastFestet, Palást zenei fesztiválját. 2022-ben már több mint tíz produkció várta a kicsiket, nagyokat a felvidéki községben. Volt itt színház, történelmi játék, pop és rock zene, mulatós, operett és világzene is.

 

Magna Cum Laude

 

A kétnapos eseményt a Magna Cum Laude parádés koncertje zárta. A Mező Misi vezette csapat egyből megtalálta a közös hangot a vidéki emberekkel. Olyan élményben lehetett részünk, mely kevés koncerten adatik meg.

A zenekar számos ismert dala felcsendült a kitűnő zenészek előadásában. Mező Misi nem csak énekelt, de szórakoztatott: körbe járt a közönség között, leánykérést hozott össze és még meg is könnyeztette az embereket.

 

 

A helyi sportpályán felállított színpadon különleges vizuális élményben is része lehetett a közönségnek: a zenekar mögött álló ledfalon szövegek, videók, animációk voltak láthatóak és tették még hatásosabbá a koncertet.

 

Magna Cum Laude

 

A Magna Cum Laude még a nyár végéig két alkalommal ellátogat Felvidékre. Augusztus 21-én Nádszegen, szeptember 10-én pedig Vágfarkasdon lépnek színpadra. Ne hagyjátok ki :)

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: a szerző