Felvidéken is dübörgött Péter Szabó Szilvia jubileumi turnéja (FOTÓ+VIDEÓ)

Felvidéken is dübörgött Péter Szabó Szilvia jubileumi turnéja (FOTÓ+VIDEÓ)

Az énekesnő teljes pályafutását felölelő 20. Jubileumi turnéja keretében Felvidékre is ellátogatott. Péter Szabó Szilvia hétvégén Szimőn és Ipolynyéken is nagyszabású koncertet adott.

Az Ipolynyéki Szüreti Fesztivál keretében egy igazi időutazáson vehettünk részt, hiszen 2002-től napjainkig végigkísérhettük az elmúlt 20 évét és vele együtt a NOX tündöklését és zenei örökségét is.

A jubileumi koncert különlegessége volt, hogy egy megújult látványvilággal – ledfalak, fények, tűz – állt színpadra a nyolctagú produkció a felejthetetlen koncertélmény érdekében.

 

 

 A lelkes közönség együtt énekelte az ismert slágereket Péter Szabó Szilviával a futballpálya mellett felállított színpadnál. Szólt a Hej Dunáról, Ébredj fel, Forogj, világ, Százszor Ölelj, de Koncz Zsuzsa Valahol egy lány című klasszikusát is feldolgozta a csapat. A kétnapos program egyik csúcspontja volt a koncert, melyről a fotók és a videó is tanúskodik.

 

 

Az énekesnő a koncerten bejelentette, hogy a 2000-es évek egyik legsikeresebb magyar produkciója, a NOX - 13 év csend után - november 27-én, a Papp László Budapest Sportarénában egy hatalmas koncerttel lép újra a közönség elé és ünnepli meg alakulásának 20. évfordulóját.

EZ, ATEMPO.sk
Fotó és videó: a szerző és Zatyko Péter