OTT JÁRTUNK: Karácsonyi varázslat Ress Hajnalkától és zenésztársaitól (+FOTÓK)

OTT JÁRTUNK: Karácsonyi varázslat Ress Hajnalkától és zenésztársaitól (+FOTÓK)

Felvidéken adta utolsó karácsonyi koncertjét Ress Hajnalka előadóművész zenésztársai közreműködésével. Az Égi fohász című műsorát az apátújfalusi római katolikus templomban mutatta be a felvidéki közönségnek.

Az este folyamán a legismertebb karácsonyi dalok és ünnepi hangulatú szerzemények csendültek fel az énekesnő előadásában. Cohen Hallelujah-ja, Mariah Carey All I Want For Christmas Is You slágere, vagy épp a koncert címadó dala, az Égi fohász töltötte be a megtelt templomot.

 

Res Hajnalka

 

A program keretében egy különleges hangszer, az eufónium is megszólalt Varga Sándor Zoltánnak köszönhetően, aki klasszikus karácsonyi darabokat adott elő (The Little Drummer Boy, Silent Night). Mindkét szólistát Pánczél Kristóf kísérte kitűnően zongorán, aki énektudását is bemutatta, volt hogy Andrea Bocelliként, vagy épp A padlás musical rádiósaként.

 

Res Hajnalka

 

A közös éneklés sem maradhatott el, amikor is a szépszámú közönség a Mennyből az angyal, vagy épp az O gyönyörű szép népénekeket énekelte Ress Hajnalkával.

„Öröm volt újra visszatérni Apátújfaluba és ezzel a műsorral is meghittebbé tenni a helyiek és környékbeliek karácsonyi ünnepét” – árulta el az énekesnő a koncert után.

Köszönjük mi is az élményt.

 

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: a szerző