Hányszor kell megbocsátanunk? - Csábon mutatta be könyvét Bodzsár Gyula (+FOTÓK)

Március a könyv hónapja. Ebből az alkalomból a Csemadok Csábi Alapszervezete könyvbemutatót szervezet, ahol Bodzsár Gyula Hányszor kell megbocsátanunk? című kiadványa volt a terítéken.

Az alapiskola olvasótermében szépszámú érdeklődő ismerhette meg a Gömör-Nógrád régió neves személyiségét, a kelenyei születésű Szeder Fábián-díjas és Ex Libris Díjas Bodzsár Gyula újságíró, író, műsorvezető, humorista, kultúraszervezőt, akivel Zaťko Veronika tanár beszélgetett.

Megtudhattuk, hogy a Pokrok – Haladás újságírójaként kezdte pályafutását, 15 éve a Kürtös főszerkesztője, számos országos médiumban jelennek meg írásai, többek közt a Reményben és a Vasárnapban is.

 

Bodzsár Gyula

 

Bodzsár Gyula a Remény katolikus hetilapban megjelent írásaiból válogatott a nemrég megjelent kiadványába. Ebben a hitről, a hívő katolikusok mindennapi életéről, felmerülő kérdéseikről, életünk hiányosságairól esik szó, amelyet sok esetben saját élettapasztalatai ihlettek, azokból merített.

Mint a bemutatón is elmondta, neki is sokat kellett és kell küzdenie, hogy jó hívő ember legyen. Természetesen a humor, a humoros történetek is helyet kaptak az este folyamán, így igazi kikapcsolódás volt ez a mindennapi rohanásban.

A könyvbemutatót a Csemadok Csábi Alapszervezetének évzárója előzte meg, ahol a tagság értékelte az elmúlt időszakot és az idei tervezett bőséges programot is megvitatták.

 

bodzsar-gyula-csab-2023-01
bodzsar-gyula-csab-2023-02
bodzsar-gyula-csab-2023-03
bodzsar-gyula-csab-2023-04
bodzsar-gyula-csab-2023-05
bodzsar-gyula-csab-2023-06
bodzsar-gyula-csab-2023-07

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Göbölös Lajos / ATEMPO.sk