Együtt dobbantak a szívek a tíz éves Kiss Zenészek és a Ketten közös koncertjén (FOTÓK)

Együtt dobbantak a szívek a tízéves Kiss Zenészek és a Ketten közös koncertjén (FOTÓK)

Fennállásának tizedik évfordulóját ünnepli idén a Kiss Zenészek formáció Ipolybalogról. Nem is alakulhatna jobban ez az esztendő, hisz már több koncert is mögöttük van és megnyerték a jubileumi Tompa Mihály Országos Versenyt is.

„Mintha csak tegnap történt volna az első fellépésünk. Zenesulis rendezvényekkel kezdtünk 2013-ban, Kiss Kristóf irányítása alatt.” - mondta interjúnkban Csáky Máté, az együttes vezetője.

„Mi nem csak egy nyári zenekar vagyunk” - Tíz kérdés a tíz éves tompagyőztes Kiss Zenészeknek (+FOTÓK)

A jubileumi évben nem maradhatott ki a hazai koncert sem, így hétvégén a lévai Ketten formációval közösen léptek az ismerős arcok elé.

Göbő Anna és Göbő Sándor, apa és lánya kezdte az estét, akik különleges feldolgozásokkal alapozták meg a hangulatot.

 

 

Az Ipolybalog és környéke fiataljaiból álló Kiss Zenészek viszont már saját dalokkal léptek színpadra. A lelkes közönség élőben hallhatta a legújabb Madarak árnya, vagy épp az Apámnak dalaikat. Bemutatkozott hazai pályán az együttes új dobosa is, Szarka Máté.

 

 

De a Kiss Zenészek nem állnak meg, hisz számos helyszínen láthatjuk őket a következő napokban, hónapokban. Ott lesznek a Gombaszögi Nyári Táborban, Nagymegyeren a Zene a fák alatt koncertsorozaton, a Szent Korona Ünnepen, a Honti Napokon.

 

JÚLIUS
14 – Gombaszög
22 – Ipolyszécsényke
28 – Ipolyság
29 – Nagymegyer

AUGUSZTUS
06 – Ipolybalog (Szent Korona Ünnep)
26 – Szímő

SZEPTEMBER
02 – Lakszakállas
09 – Zselíz
15 – Ipolyság (Honti Napok)

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Tomasik Patrik