Fotóbeszámoló: A 21. Borostyán Fesztiválon jártunk

Fotóbeszámoló: A 21. Borostyán Fesztiválon jártunk

A hétvégén szombaton indult útjára immár 21. alkalommal a Borostyán Fesztivál. Nagy László és csapata indén is színes programot állított össze az érdeklődőknek.

A fesztivál második napján, vasárnap látogattunk el az eseményre és már 16 órától a színpadon álltak az első fellépők. A dél-komáromi, saját instrumentális kompozícióit játszó Udu People ütőegyüttes megteremtette az aznapi jó hangulatot. 17 órától a három tagú Kicsi Hang megzenésített verseket és vidám gyerekdalokat adott elő, melyek kicsiknek és nagyoknak is szóltak egyaránt. Ezután adott koncertet a szervező Borostyán együttes, akik többek között ízelítőt adtak legújabb, „Üllői úti fák“ című albumukból.

Az nap „sztárvendégei”, az immár 45 éves Kaláka együttes volt, akik elhozták a Szívem zsong a szép szavaktól című jubileumi koncertjüket Komáromba is. Az estét Vadkerti Imre zárta négy zenészbarátjával: Emmer Péterrel (gitár), Madarász Andrással (ének, billentyűs és pengetős hangszerek), Sipos Dáviddal (szaxofon) és Zsapka Attilával (ének, gitár).

A fesztivál ma zárul az Acoustic Flames és a népszerű Locomotiv Revival Band koncertjével, melyről további részletek Naptárunkban olvashatóak.

 

 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
fotó: Kürti Zsolt