A szerelem nyara folytatódik – Gombaszögi Afterparty

A szerelem nyara folytatódik – Gombaszögi Afterpary

Gombaszög népének felvidítására és újrapörgetésére találták ki a komáromi Afterparty-t. Sikerrel. Többszázan gyűltünk össze a Klapka tértől nem messzi Révbe, ahol azelőtt is színvonalas bulik voltak. Hát még most. 5 € volt a beugró, de gombaszögös karszalaggal csak két kiskettes.

A Borozóban kezdtük az alapozást, majd onnan mentünk a helyszínre. A színpad kint volt a park mellett. A "Farkas a Mézes a Német meg a Bob" melegítette elő a deszkákat, és kezdtek szállingózni az emberek. Sok fotós, sok újdonsült rajongó volt az első sorokban. Közben odalenn a csaposok keményen güriztek, frissítették a népet. A koncert nagyobb részét a színpadnál töltöttem, és a főzenekarra voltam nagyon kíváncsi, mert sok pozitívat hallottam róluk.

A két banda közötti szünetben lent dumáltunk a haverokkal, amikor egy angyal suhant át a szemeim előtt. Önkéntelenül is követni kezdtem. Leült a színpadtól nem messze, és a mobiljával babrált. Néhány mondat után megbeszéltünk egy randit, és ekkor az Intim Torna Illegál csapott bele egy lendületes alternatív rock´n´rollba. A csaj eltűnt, de a száma megmaradt, és jöhetett a buli. A fura, de szellemes és meglepő szövegek remekül modellezték a közönség hangulatát. Egy füstgép időről-időre beborította a bandát. Mindenki bulizott, annak is benne volt a boogie a lábában, aki csak a távolból szemlélődött. Az utóbbi időben befutott zenekar nem okozott csalódást senkinek se.

Az estét pedig DJ Peter zárta le klasszikusokkal bombázva a táncparkett ördögeit meg az összebújó párokat. A fotósunkkal még épp elértük a hajnali vonatot, és minden energiánktól megfosztva döcögtünk hazáig. Sok ilyen buli kéne még ebben az életben. A szerelem nyara folytatódik...

 Bódis Attila, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay András (designer.photo)