Gálával zárták a TAT IX. sorozatát

A Cool Club SK Polgári Társulás augusztus 7-én tartotta meg a TAT tehetségkutató IX. sorozatának gálaműsorát a gútai VMK-ban. A rendezvény műsorvezetői Barthalos Andrea, Felvidék szépe 2015 első udvarhölgye, valamint Mészáros Tamás, a tehetségkutató I. sorozatának győztese voltak.

Kiss György főszervező megnyitó szavai után a versenyzők Benyó Erika, Kis Niki, Pastorek Cynthia Éva, Danics Béla, Pőthe Kimberley és Misák Viktória egy-egy dalban mutatták meg tehetségüket. Igazi gálahangulat uralkodott nemcsak a színpadon, de a nézőtéren egyaránt, melyhez nagyban hozzájárultak a rendezvény vendégszereplői is: a perbetei Margaret mazsorett és táncklub, és a madari MTG Dance club táncosai, valamint a sorozatban bemutatkozott két gútai csapat is a Corvin Mátyás alapiskolából. Az egyik a Mini Hungária, a másik pedig a Kis Bestiák, akik ízelítőt adtak abból, mire számíthat a TAT közönsége a "Sztárok kicsiben” X. sorozatában.

A vendégszereplők fellépései után kisorsolásra kerültek a támogatók által felajánlott díjak is, majd következett a nagy izgalommal várt kiértékelés. A szervezők minden vendégfellépőnek oklevéllel és egy szál rózsával köszönték meg a IX. sorozatban a közreműködést. Kiss György rövid értékelése után mind a hat versenyző egyforma tárgyi jutalomban részesült. Pécsváradi Zoltán pedig kihirdette a verseny győztesét.

Benyó Erika

A IX. széria győztese a szentpéteri Benyó Erika lett, aki egyébként a közönség díjat is megnyerte. Jutalma egy saját dal és hozza egy videoklip. A zsűri különdíjat adományozott az ógyallai Pastorek Cynthia Évának, akinek szintén egy saját dal a jutalma. Ezenfelül a zsűri egy harmadik szerzemény elkészítését is bejelentette, amely egy közös dal lesz, így ezáltal minden résztvevő belekóstolhat majd a stúdiós munkákba.

Ezzel végérvényesen befejeződött a TAT (Tehetség a Tét) idei sorozata, mely májustól egészen augusztusig tartott. A szervezők reményei szerint tavasszal újra robog majd a TAT expressz, ezúttal az érsekújvári járásban.

DL, ATEMPO.sk
Fotó: Karasz Viktor