Ilyen volt a TAT első fordulója

Tehetség A Tét

A Tehetség A Tét vetélkedő jubileumi X. sorozata március 19-én szombaton Köbölkúton indult. Bár a község első alakalommal látta vendégül a tehetségkutatót az esemény a közönség köreiben máris nagy érdeklődésnek örvendett.

Szőcs Ferenc polgármester személyesen nyitotta meg a műsort és sok sikert kívánt minden egyes résztvevőnek. Az énekesek két magyar dallal mutatkoztak be, saját választása szerint. Hallhattuk Szalai Arnoldot, Pinke Vivient, Bánházi Dórát, Sóki Csillát és Farkas Szofiát is énekelni.

A forduló két részben zajlott 5/5 versenydallal, a szünetben pedig vendég fellépők emelték az est fényét. Repka Péter, az endlessTrip zenekar frontembere saját számokat énekelt és gitározott, felléptek a hazai Vadvirág és a Napsugár tánccsoportok, valamint a perbetei Margaret táncklub. Szintén bemutatkozási lehetőséget kaptak a gútai Kis Bestiák tánccsoport tagjai is.

A közönség szavazatai alapján Szalai Arnold lett az első forduló legszimpatikusabb énekese. A következő fordulóra Perbetén kerül sor április 2-án.

 


ATEMPO.sk
Fotó: Kiss Gergely