„Egész testem firkáld össze ki nem mondott szavakkal!” – Slágerek és sztárok, limonádé mellé

„Egész testem firkáld össze ki nem mondott szavakkal!” – Slágerek és sztárok, limonádé mellé

Harmincnégy sláger két cédén és egy 64 oldalas kiváló minőségű sztármagazin. Ez a Trimedio Invest kéthavonta megjelenő kiadványa a Sztár Limonádé CD. Meghallgattuk Az ősz slágerei a Trimedio sztárjaival című anyagot, és örömmel fedeztünk fel egy Komáromból indult előadót is. Tamburilda a Beöltöztem című dalt jegyzi az első korongon, és interjút is adott a magazinnak.

Kezdjük is vele és dalával! Megint a szerelemről énekel a felvidéki énekesnő, izgalmas nézőpontból, egészen eredeti szöveggel, amelynek egyik sorát az írás címéül választottuk. Nagy Ildikó nagy kitartással járja útját szeretett tamburájával, és egyre sikeresebben talál pódiumot popzenébe olvadó tamburazenéjének, vagy éppen tamburába olvadó popzenéjének.

Igazából szigeti lány vagyok – Első videoklipjével hódít a rappelve tamburázó Tamburilda (+VIDEÓ)

„A Beöltöztem című dalom központi témája a párkapcsolatban való örökös megfelelés iránti vágy. A videoklipjét szeptember utolsó hétvégéjén forgattuk Szász Jázminnal és Debreczeny-Illés Ádámmal a Szigetközi Sajtműhely, Élmény-és Kecskefarmon!" – mesélte a lapnak adott interjújában Tamburilda,

aki a zenélés mellett kezdő modell és a Budapesti Metropolitan Egyetem angol nyelvű kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatója. Beöltöztem című új dalával pedig hamarosan feltűnik majd a Zenebutik csatorna Szerelmes hangjegyek című műsorában, a Trimedio szervezésében. Eddigi teljesítményével kiérdemelte, hogy szorítsunk neki!

 

 

A Sztár Limonádé 2021-es őszi dupla cédéjén szinte valamennyi sláger a szerelemről, a szeretetről, a jókedvről szól. Mulatós dalok a második korongon szerepelnek „Pápán laknak a legszebb lányok” – énekli Frenki, Pintér Timi a pálinkáról dalol, Demeter Zsuzsi száma, a Repülj madár pedig olyan, mint egy népdal.

 

Az ősz slágerei CD

 

Singh Viki és Schmuck Andor (igen, az a Schmuck Andor, a politikus és közéleti személyiség) Szeretni bolondulásig című duettjével indul az első korong, amit a páros nagy sikerrel adott elő a legutóbbi Szenes Iván emlékesten, de hallhatóak a Cairo együttes Tied a szívem, Ildi és Martin Szerelmünk végtelen, Pál Zoli Százegy szerelem című számai is. A MikiNiki és a Csinibabák (a frontemberek zenei tehetséggondozással is foglalkoznak a Csomópont Egyesületben) formáció a Szédült lányról énekel. És dalra fakad a Sztár Limonádé főszerkesztője, Radics Márk is (Ugyanúgy szeretlek téged).

 

Az ősz slágerei CD

 

Advent van, ünneplőbe öltöztetjük szívünket, lelkünket. Kapóra jöhetnek ehhez a Trimedio sztárjai és nagyszerű szerzeményeik, amelyek hallgatása közben az előadókról olvashatunk a magazinban. Adott tehát harmincnégy dal ahhoz, hogy akár egy limonádé mellett egy-két órára elfelejtsük a kinti valóságot. Amely, sajnos, egyre inkább nem kecsegtet semmi jóval.

Bárány János, ATEMPO.sk
Fotó: a szerző és Tamburilda albuma