A DAL 2017: Radics Gigi - Végtelen hajó (See It Through)

Egy újabb dalt mutatunk be, Radics Gigi Végtelen hajó (See It Through) című számát, mely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2017. január 14-én, 19.30-kor a Dunán induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2017 versenyben.

A tehetséges énekesnő elsőként a dal magyar változatához Végtelen hajó címmel klippel is készített. A felvételben egy 60 fős szimfonikus zenekar és 60 fős kórus is részt vett, a mesés klipet az Iparművészeti Múzeumban forgatták.

Az újdonság egy nagy ívű ballada, amelyet Gigi és Kardos Norbert szerzett. A dal témája a szerelem végtelen, leküzdhetetlen köteléke. A magyar szövegért Riba Zoltán, a nemzetközi verzióért Johnny K. Palmer felel.

 

Radics Gigi 2012-ben került a hazai zenei palettára, amikor mindössze 16 évesen az egyik tehetségkutató, a Megasztár első helyén végzett.

Az elmúlt négy év alatt sikert halmozott sikerre: a győzelem utáni évben kiadta a „Vadonatúj érzés” című bemutatkozó albumát, amin a címadó dal mellett olyan slágerek szólaltak fel, mint az „Úgy fáj”, a „Barna lány” és a „Mire vársz”. A “Vadonatúj érzés” / “Daydream” 10 héten át vezette a hivatalos magyar Rádiós Top 40 listát, amely egy magyar előadó esetében eddig egyedülálló eredmény.

2013 sikerdömpingjét egy nyugodtabb időszak követte, amely alatt Gigi Amerika és Magyarország között ingázott: a nyelvtanulás mellett számos fellépés és találkozás színezte az énekesnő külföldi tartózkodását.

Gigi 2016-ot új iránnyal folytatta, két energikus számot és videót adott ki: az első dal, az „Illuminate” még egy 2015-ös szerzemény, amelyet Mr. Vasovskival együtt készített az énekesnő, és amelyet 2016-ban az új, amerikai élményekkel turbóztak fel. Nagy sikert aratott, mind a zenei rádiók és csatornák is előszeretettel játszották.

2016 másik megjelenése a „Take it in” című dal volt, amelyet ugyancsak Amerikában rögzítettek Gigiék. A dal egy motiváló, pozitív csengésű szerzemény, amely arra biztatja a hallgatókat, hogy sose adják fel az álmaikat.

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

aTEMPO.sk / A DAL