ÚJ KLIP: Nem adja fel az Intim Torna Illegál

Intim Torna Illegál

Új klippel és dallal jelentkezik az Intim Torna Illegál. A nemrégiben tagcserén átesett zenekar nem mindennapi körülmények között, sivatagban forgatta Nem adom fel című dalának klipjét.

Izgalmas időszak kezdődött a zenekar tagjainak életében, amit új dallal és nyomban egy látványos klippel is megmutatnak magukból. A december közepén megjelent Nem adom fel single várhatóan már előfutára a jövőre tervezett, 4. nagylemeznek.

A dalhoz forgatott klipet nem mindennapi körülmények között, Tunéziában forgatták le, látványos képi világgal. Galler András Indián rendezésében, a zenekari tagok főszereplésével különleges helyszíneken egy hét alatt rögzítették a teljes képi és hanganyagot. „Ez a mesés környezet kifejezetten inspirálóan hatott a zenekarra és a teljes stábra. Mivel nem itthon forgattunk, nagyon koncentráltan kellett dolgoznunk. Amíg valamelyikünk éppen a kamerák előtt állt, addig a többiek az árnyékban a szöveget és a zenét bontogatták. Minden másodpercet kihasználtunk, és ettől a hét végére teljesen összekovácsolódtunk. Nagyon sok segítséget kaptunk a Tunéziai Turisztikai Hivataltól az ötleteink megvalósításához.” – meséli Dorogi Péter, a zenekar frontembere.

A klip külön érdekessége, hogy egyszerre készült magával a dallal, mely végső formáját a képi világgal összhangban nyerte el; és ebben a videóban mutatkozik be Bikali Sándor, a zenekar új basszusgitárosa is.

 

 

Az Intim Torna Illegál új dala élőben legközelebb december 27-én Győrben, a Rómer Házban lesz hallható.

ATEMPO.sk