KLIPPREMIER: Megérkezett az Aylen’s Fall új dala - Riddance

Hosszú idő után új klippel és dallal jelentkezik a komáromi grunge banda, az Aylen’s Fall. Különlegessége, hogy nem a pár hónapja készült eredeti verzióban, hanem akusztikusan rögzítették az újdonságot.

A Riddance egy sorozat első ékköve, hisz négy saját szerzeményt dolgozott fel a zenekar tavaly évvégén egy tatabányai és egy helyi, azaz komáromi színházban.

„Az újrahangszerelés közös munka volt, de a középpontban Schulcz Miro volt, a dalokban ő pengette az akusztikus gitárt. Csellón egy jó barátunk Rácz Csaba csatlakozott hozzánk, aki egyébként a Szlovák Filharmónia zenekarában játszik.” - tudtuk meg Osváth Lajostól, a zenekar basszusgitárosától.

„A dal címe elég érdekes, mivel a Rid már magában is elszakadást, kitörést jelent, és így Riddance-ként akár a gondokból történő “kitáncolást” is jelentheti. Erről is szól a dal, azaz a félelmek hátrahagyásáról.”

És akkor jöjjön ez a kitűnő újdonság. Hallgassátok meg! :-)

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

 

A sorozat többi dala is hamarosan napvilágot lát. „Az elkövetkező hetekben tervezzük nyilvánosságra hozni, ha minden jól megy mindegyikükhöz készül klip is. Már alig várjuk, hogy láthassátok és hallhassátok őket.”

Lesz köztük egy teljesen új dal is. „Érdekessége, hogy csak akusztikus gitár, ének és cselló szólal meg benne - ebben a dalbon így nagyobb teret kapott Csaba és a csellója. De egy új pörgősebb Rock ’n’ Rollos dalunk is készülőben van, szintén klip verzióban. És ha jól állnak a csillagok is, akkor idén elkészülhet a lemezünk is. De ez még odább van :-)”

Tehát érdemes lesz követni a bandát közösségi oldalukon. Élőben pedig március 18-án láthathjuk, hallhatjuk őket. „Komáromban a Révben a Kerecsen és a História zenekar társaságában adunk koncertet. Ez egy Szívvel-Rockal névre keresztelt adománykoncert lesz a komáromi Gelle Szofika gyógyulásáért, bízunk benne, hogy sokan támogatják majd ezt a jó ügyet.”

Sok sikert a srácoknak és várjuk a további újdonságokat.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk