ÚJDONSÁG: Itt a Corelosa szöveges videója - Sztriptíz

Corelosa

A 2008-ban alakult komáromi Corelosa hard rock zenekar Mindent 1 Lapra című lemezéről egy újabb dal került fel a legnagyobb videómegosztóra. A Sztriptíz egy szöveges videót kapott, mely most nálunk is megtekinthető.

 

 

A banda megalakulása óta koncertezik Magyarország és Felvidék kisebb-nagyobb rendezvényein. Hamarosan Zselízen láthatjuk őket a 11. Reborn Flames Music and Bike Weekend fesztiválon, június 17-én, szombaton.

 

A Hard Rock-nak keresztelt, Metálos alapokra épülő, dallamos dinamikus Rock zenét játszunk. Punkból hoztuk a lezserséget, Metálból a feszességet, valamint a Hard Rock tökösségével faragtuk rímekbe, a főleg saját élményeket, hétköznapi problémákat és örömöket tartalmazó, szókimondó szövegünket.

2010-ben készítettük el első felvételünket, amit aztán a tagcserék következtében 2012-ben újra fűszereztünk és a Restart névre keresztelve publikáltunk.

2013-ban jelentettük meg Hallod? című nagylemezünket, ami az előző kettőhöz képest sokkal nagyobb hallgató közönségre talált. Több fesztivál és motorostalálkozó vendégeként adhattunk koncertet. Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, hogy játszhattunk többek között a Cool Head Clan, Beatrice, Zorall és P.Mobil zenekarok előtt.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk