Radics Gigi egy új klippel indítja a nyarat - Give Love Back

Radics Gigi

Az X-Faktor legfiatalabb, frissen érettségizett mentora új klippel rukkolt elő, melyet legutóbbi, „Give Love Back” című dalához készített. A videóban Gigi tánctudását és színészi képességeit is megvillogtatja, hiszen 6 különböző karakterbe bújt a forgatás alatt.

A „Give Love Back” extrém körülmények között, 40 fokos hőségben forgott, helyszínül egy Szekszárdhoz közeli falu mezőgazdasági ipartelepét választották. A nemzetközi színvonalú klipben Gigi számos szerepben és különböző színes ruhakollekciókban perdül táncra. A videóban akcióból sem volt hiány, hiszen többek között egy autó is lángra lobbant a szexi énekesnő mögött.

Gigi csillogó szemekkel mesélt a klipről: „A videót Jimy J. Hollywood rendezte, rengeteg munkánk volt benne! A klip érdekessége, hogy 6 női karaktert jelenítek meg benne, összesen 3 féle frizura, 6 smink és 6 szett ruha volt rajtam, minden ruhadarab és ékszer más-más tervezőtől származik!”

A lány divatérzékén kívül tánctudását is megcsillogtatta, hiszen a klipben komoly koreográfiát kellett betanulnia és előadnia, amelyet profi táncosokkal, Kurucz Sanyi vezénylésével gyakorolt heteken át.

 

 

A „Give Love Back” egy igazán táncolható ünnephimnusz lett, és Giginek van is oka az ünneplésre: az énekesnő sikeresen leérettségizett és befejezte a középiskolát.

ATEMPO.sk